A case at the Jersey Shore reveals Brennan's hip side, as she and Booth look into the death of a young man whose decomposing body is found near a local night club. Film footage discovered appears to provide a major lead, but it may not be what it seems. Meanwhile, back at the lab, Angela does her best to keep her pregnancy secret and Hannah bonds with the squints.
Brennan wymiotła, yo! Studiowała plemię, mówiła yo i 'sup, to było na prawdę super i jeszcze analizowała z antropologicznego punktu widzenia ich zachowania np. przy tańcu Śmieszne były sceny, kiedy wszyscy dowiedzieli się, że Ricky nie żyje (dziewczyny biegające jedna do drugiej) czy walka dziewczyn w klubie Lubię Fishera ale przez niego ziewałam 3 razy oglądając odcinek! I jeszcze... szykuje się fajna scena z Hodginsem ogłaszającym, że będzie ojcem
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
A mnie jakoś nie przekonał ten odcinek. Strasznie się wynudziłem przy nim i co jakiś czas robiłem co innego Jedynie Brennan mi się podobała i to jak się zachowywała przy plemieniu szczególnie w tym klubie Sprawa w ogóle mnie nie wciągnęła i nie obchodziło mnie kto go zabił. Śledztwo też takie sobie. Podobały mi się sceny z Hannah. Szczególnie te z Bones albo rozmowa Sweetsa z Boothem Fishera lubiłem kiedyś, teraz był jakiś nudny. Zgadzam się z Sherrry - szykuje się świetna scena jak Hoodgins będzie ogłaszał, że Angela jest w ciąży
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p