Sam and Dean call Castiel for help when they investigate a case about several dead police officers who seem to have been killed by the plagues of Egypt. Castiel confirms the staff of Moses was used to kill the cops and tells Sam and Dean that Heaven is in a state of chaos and God’s weapons have been stolen. The three head off to find the thief and come face to face with an old enemy.
Data emisji: 08.10.10r.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
W końcu odcinek Supernatural, który przez całe 30 minut trzymał w napięciu! Co mi się podobało to odicnek na początku był strasznie niepokojący. I obrzydliwy - gość się rozpadł, kolejny spuchł, a trzeciemu wylazły robaki z głowy. Masakra po prostu. Dawno czegoś takiego nie widziałem. Na ogromny plus powrót Castiela! Stęskniłem się za nim Oczywiście nie odpowiedział, na żadne nurtujące pytania, ale to było do przewidzenia. Oby się cześciej pojawiał i informował co na froncie wojny dmowej w niebie. Podoba mi się ten wątek. Chociaż ponowna apokalipsa brzmi nudnie. Laska Mojżeszowa? WTF? I jeszcze inne artefakty? Przecież to wygląda bardziej jak Warehouse 13, a nie Supernatural. To się Sam nacieszył samochodzikiem ale to dobrze bo znaczy to że będzie więcej Impali Dobre były wyścigi na początku Telefon od Bena, maska Wendigo i sen o Lisie - oby przez cały sezon nie zapomniano a niej.
a mnie jakoś zbytnio nie wciągnął.. także ciągle przerywałam oglądanie ale początek - heh SN w czystej postaci i pojawienie się Castiela tak jakby pod wpływem modlitwy Deana i cała rozmowa o tym - super mimo, że wielką fanką Castiela nie jestem, tak jak i tych całych aniołów itd.
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
dla mnie odcinek interesujący, Cas i Rafał pozytywnie szkoda tylko, że Castiel znowu jest taki zimnokrwisty jego ludzkie cechy pod koniec 5 sezonu były fajne, Dean i Sam niby fajnie ale jednak napięcie między nimi jest, artefakty niebios mogą byś ciekawe...
Hah, Castiel wrócił. Trochę odmieniony, ale może jak znów poprzebywa trochę na ziemii, przypomni sobie jak to jest żyć wśród ludzi Boskie artefakty to fajny pomysł... może jeszcze o nich wspomną, to byłoby fajne i Baltazar... lubię tego aktora, też mógłby się pojawiać Chociaż to kolejny w tym sezonie odcinek, w którym chłopaki wpadają na coś większego od nich... ja jednak wolę, kiedy udaje im się pokonać to, z czym walczą Sammy jest strasznie odmieniony... twardszy, bardziej przerażający... co się z nim działo?
Wiedziałem, że Castiel wróci. Postać ta moim zdaniem wiele pozytywnego wnosi do tego serialu, tzw. powiew świeżości. Muszę przyznać, że jak Cass opowiadał o Lasce Mojżeszowej to miałem nie lada ubaw. Oczywiście bez skojarzeń ale Staff of Moyzesh brzmi po prostu lepiej. Generalnie odcinek oceniam na plus.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Castiel się pojawił i od razu lepiej, aczkolwiek i tak dalej nie czuję tego klimatu z poprzednich sezonów.
Sprawa ciekawsza niż poprzednio. Chyba będą nam się pojawiać w tym sezonie jakieś artefakty, które zaginęły podczas Apokalipsy. Pierwszy mamy - Laska Mojżeszowa.
Poznaliśmy Baltazara. Coś mi się wydaje, że zagości na dłużej w tym sezonie. Ogólnie postać na plus. Lubię tego aktora. Fajnie roprawił się z Rafałem, a tym samym pomógł Castielowi. Ten się później odwdzięczył, a Dean miał taką ochotę odesłać Baltazara.
Dobre wyścigi braci. Dean pokazał klasę Impali. No i dobrze, że tamten wózek do kasacji... Impala rulezz!
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Wciąż tak sobie. A więc ten sezon będzie o wojnie domowej i szukaniu artefaktów aniołow , ktore rozproszone sa po swiecie? Jakos nie bardzo mi to pasuje, licze na jeszcze jakis w tym udział , moze Boga, Lucyfera, no i ciekawe co z Samem, jego wątek ciekawi najbardziej. Początek to był prawdziwy SN , świeta scena jak facet cały krwawił w szatni. Policjant z bąblami też dobry. Cass wrócił i jest jakiś znikający Baltazar ok , dobrze , że okazał sie pomocny, polubiłem go. Sam stracił autko, szkoda , liczyłem na wiecej wyścigów braci .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p