Angie Bolen and her family move into the former Young house. Lynette and Tom explore the options of her pregnancy. Bree struggles with Karl on keeping her affair with him secret. Susan is surprised when her daughter, Julie, comes home, and the bride-to-be of Mike's is revealed.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Dobrze by było żeby ta Angie nie okazała sie psychopatyczną jedno-sezonową postacią jak Betty Applewhite. Mimo że Catherine się wprowadziła ile 2 sezony temu (?) to dziewczyny dalej trzymają ją na dystans a przydałaby się jakaś która zastąpi Mary Alice i którą włączą do swojego kółka imho.
Oglądam: Brothers & sisters, Grey's anatomy, Desperate housewives, Ugly Betty, Gossip girl, 90210, Melrose place, One tree hill, Glee, Flash forward. Oglądałem: Roswell, Dirty sexy money, Cashmere mafia, Twin peaks, Dawson's creek, Private practice.
Season premiere na najwyższym poziomie Podobają mi się ci nowi co się wprowadzili bo i oni przywieźli ze sobą jakąś tajemnice. Poza tym to po tym co się stało w kościele coś mi mówi że Katherine bdzie nową Edie na WL
Oglądam: Brothers & sisters, Grey's anatomy, Desperate housewives, Ugly Betty, Gossip girl, 90210, Melrose place, One tree hill, Glee, Flash forward. Oglądałem: Roswell, Dirty sexy money, Cashmere mafia, Twin peaks, Dawson's creek, Private practice.
Nowe tajemnice nadchodzą, z tego się najbardziej cieszę. Mam nadzieje, że potrzymają nas w napięciu do samego końca sezonu i dopiero wtedy poznamy tajemnice nowej rodziny, jak to było np. w sezonie drugim czy pierwszym. Zapowiada się bardzo fajnie - blizna i ten tekst, że ludzie muszą uwierzyć w to, że są normlaną rodzine. I ktoś dusił Julie! Ten chłopak? Możliwe, ale dlaczego... ?
Szkoda, że cofneli się dwa miesiące od ślubu, bo troche nudny był środek odcinka, ale i tak mi się podobało. DH mi sie zawsze podoba. Susan i Katherine będą wrogami? Ciekawie może się sytuacja rozwinąć. I w sumie szkoda mi było Katherine, ale nic nie mam też do Susan. Susan lubie bardziej oczywiście.
Chciałbym, żeby Lynette poddała się aborcji, bo byłby ciekawy wątek, a nikt raczje nie chce oglądać kolejnych dzieci Lynn (przynajmniej ja).
Podobał mi się wątek Gaby i Anny, najlepsza była scena w klubie.
Desperatki wróciły i jak zwykle trzymają bardzo wysoki poziom Jest to ten serial od którego zaczynałem moją serialową przygodę. Zawsze z niecierpliwieniem czekam na następny odcinek. Teraz Anna i Gaby są połączeni prawnie więc prędko tej pierwszej się nie pozbędą. Może być ciekawie między nimi. Anna napewno się będzie odgrywać. Scena w klubie - boska Bree i Karl W 5 serii jakoś sceptycznie podszedłem do te dwójki. Cieszy mnie jednak to, że coraz bardziej oddala się od Orsona (wg mnie najgorsza postać w desperatkach). Chyba scenarzyści nie mają pomysł na rozwinięcie wątku Lynette... znowu w ciąży? Na aborcję się pewnie scenarzyści nie zdecydują bo jednak to taki temat, który nie powinien być promowany w ogólnodostępnej telewizji. Susan i Cathrine - spodziewałem się tego, że to jednak Susan stanie na ślubnym kobiercu. I z tego się cieszę. Choć z drugiej strony naprawdę kilka razy zrobiło mi się żal tej Cathrine... Mam nadzieję, że jakoś dobrze rozwiną ten wątek. I na koniec. Nowa rodzinka wprowadziła się na Wisteria Lane. Strasznie się cieszę, że nową sąsiadkę gra Portia de Rossi (boska w "Better off Ted", a prywatnie partnerka Ellen Degeneres)... szykuję się dużo tajemnic. I czyżby to ich syn dusił Julie?
Ostatnio edytowano 30 wrz 2009, o 14:57 przez Tristan, łącznie edytowano 1 raz
Desperatki jak zawsze powracają w bardzo dobrym stylu Nowe postacie, nowe tajemnice i oczywiście dawka dobrego humoru Myślałem, że za nim połączą po raz kolejny Susan i Mike'a on po drodze zaliczy małżeństwo z Katherine, ale jednak się myliłem. Susan vs. Katherine - będzie ciekawie Wątek z Gaby i Anna także świetny. Najbardziej boję się o wątek Lynette i Bree. Niby perypetie Lynette z dziećmi zawsze mi się podobały, ale nie chcę oglądać znów tego samego Bardzo sceptycznie podchodzę też do nowej "miłości" Bree. Przede wszystkim powinni na dobre pozbyć się Orsona bo już w poprzednim sezonie nie mieli co zrobić z tą postacią. O "nowych" dokładniej się jeszcze nie wypowiadam, ale końcówka była mocna.
Po pierwsze Tristan to nie jest Portia De Rossi - przetrzyj oczy, bo coś źle widzisz tylko Drea de Matteo z SoA Cieszę się, że wprowadziła się nowa rodzinka, pełna sekretów, ten chłopak jest jakiś dziwny but I like it, będzie ciekawiej. Ktoś dusił Julie (cieszę się, że wróciła) i raczej większości z nas przyszedł na myśl new boy, nie pamiętam jak ma na imię Liczyłam na Desperatki i się nie zawiodłam, chyba po raz pierwszy w jesiennym sezonie, jak zwykle trzymają poziom Uwielbiam Gaby, to moja najbardziej ulubiona postać Ha nieźle sobie poczyna z Anną, jak już mówiliście akcja w klubie genialna i w końcu podpisała papiery - chyba trochę się rozczuliła Bree i Karl, lubię ich, może ze względu na to, że nienawidzę Orsona - kto w ogóle wymyślił jego postać, a feee. Będzie mi brakowało Andrew, jego postać, że była niezła. Susan i Cathrine - S. zawsze trochę działa mi na nerwy, C. działa mi na nerwy będąc w związku z M. - nie pasowali do siebie C. było mi trochę szkoda, ale przecież było widać, że oni to razem długo nie pobędą. Cieszę się, że to S. była panną młodą, ale za to teraz będzie ciekawie młahaha Lynette ożesz kolejna ciąża?! Darujcie to sobie. Czytałam gdzieś (na kilku stronach), że ABC nie pozwoli nawet na mówienie o aborcji - żadna z postaci nawet nie pali, nie mówiąc już o usunięciu ciąży, myślę, że rozwiązaniem byłoby poronienie, wiecie L. ma już swoje lata i urodziła wiele dzieci, zawsze może coś się wydarzyć.
Ja tam pamiętam Orsona z Twin peaks. Zawsze go lubiałem i ucieszyłem sie jak dołączył do DH. Kiedyś bardzo pasowali do siebie z Bree pod względem charakterów ale bree sie bardzo zmieniła.
Bree i Karl? Jak najbardziej na tak Tym bardziej że to może bardziej skomplikować fabułę nie tylko ze względu na orsona ale i ze względu na Susan. Pamiętacie jak susan sie wściekała na Gabi za romans z Johnem? Tutaj imho bdzie podobnie.
Co do Lynette to jej problemu już są nudne. Kolejna ciąża? Może scenarzyści uznali że to będzie strasznie śmieszne ale bynajmniej nie jest.
JAK JA NIENAWIDZE SUSAN. Skrajnie. Tępa idiotka. Samolubna kretynka pozbawiona błogosławionego daru myślenia. WCALE nie jest urocza. Grrr.
No.
A ogóle jak zawsze miło i sympatycznie było. Nowa rodzinka, czad, ale widać już, że blondyna ma zastąpić Edie. A jak wiadomo, nie da się jej zastąpić, gdyż była najlepsza. Czekam na kolejne odcinki i jakąś dziarska akcję Bree, bo wiadomo, że z niej jest niezła agentka
Ciekawe co Julie rzekła temu chłopaczkowi, że się tak wkurzył, żeby usiłować ją udusić. Bo, że żyje, to prawie bankowe A w ogóle, z tego co zrozumiałam, on jest młodszy. Nie uznaję z definicji czegoś takiego i już ;] Ale to prywatne spaczenie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p