Susan continues to work as a teacher's aide to kids at school. Susan need to stay on Jessie's, who works at Susan's school, good side as she will be evaluating Susan's performance. Susan and Jessie, who's a lesbian, share a kiss. Meanwhile, at the newspaper, Edie's looking for information on the people who died in Mike's car accident and Lynette interviews for an ad job. Also, a therapist tries to help Orson and Bree, but Orson's problems may not be easy to overcome. In addition to his marital problems, Orson may also be a kleptomaniac. Carlos gets a promotion, which will lead to him working with Lucy, an overweight, attractive woman in her late 30s--who happens to be Carlos's ex-roommate.
Data emisji: 15.03.2009r.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Gabi na pogrzebie i ten jej uśmiech pasują do siebie z Carlosem, nie ma co i tak jej mina, gdy C. powiedział, że jego ex była taka jaka jest teraz ha ha wiadome było, że wtedy załatwi Lynette pracę L. i jej trauma, gdy powiedziała, że ma 54 lata uhu facet tego nie zrozumie Aaaa i jeszcze kiss Susan/Gabi
Świetny odcinek, DH trzyma poziom, w przeciwieństwie do GG czy OTH... Gaby jest świetna, uwielbiam ją! Ten pocałunek z Susan i jeszcze potem jak gadała z Lynn - . Lynette zdobyła prace, Gaby ma szpiega. Uwielbiam Edie, jak szperała. I ten gość z archiwum, kurde... Ciekawe co Dave zrobi. I camping się zaczął. Susan i Jessie - dobrze, że nic z tego nie wyszło, bo mi się nie podobało. Nie wiem czemu, nie pasowały do siebie. Orson jest niemożliwie głupi, będzie rozwód chyba. W niecierpliwości czekam na następne. Ale się będzie działo.
Zastanawia mnie dlaczego Dave'owi aż tak zależy, żeby Katherine z nimi pojechała? Czyżby chciał jej coś zrobić, a nie Mike'owi?
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
juliee napisał(a): Zastanawia mnie dlaczego Dave'owi aż tak zależy, żeby Katherine z nimi pojechała? Czyżby chciał jej coś zrobić, a nie Mike'owi?
wydaje mi się, że odkąd dave zorientował się, że to z katherine to coś poważnego chce coś zrobić jej, żeby odebrać mikowi to co najcenniejsze. jako, że mike odebrał to jemu;d namieszałam, ale chyba wiec ocb;p
------ oglądam: gossip girl s. 4, desperate housewives s. 7, grey's anatomy s. 7
Oczywiście, że wiemy i tak masz rację, Mike "zabrał" Dave'owi ukochaną żonę i dziecko i chce mu teraz odebrać jego ukochaną, bo jak sam Mike stwierdził, że to jednak Katherine nią jest, a nie Susan
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p