Kate discovers that someone knows the secret of Aaron's true parental lineage. Meanwhile, the dramatic shifts through time are placing the lives of the remaining island survivors in extreme peril.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Wow, pomijając to, że już dawno się pogubiłam kto jest z kim i przeciwko komu, to na chwilę obcną Ben chyba powinien być rozwalony przez dzielną Sun, prawda? Ja tylko czekam, aż się przeniosą w czasy Wielkiej Czteropalczastej Stopy i wpiszą się w jakąś mitologię Othersów
Mi się odcinek nie podobał, strasznie przynudzał i akcja prawie w ogóle nie poszła do przodu. Po akcji z poprzedniego odcinka teraz na wyspie zastój, jdyny dobry moment to końcówka jak Daniell i jej towarzysze znaleźli Jiina. Takiego obrotu sprawy się nie spodziewałem chociaż wiedziałem że przeżył tzn wierzyłem w to . Już nie mogę się doczekać aż połączy się on z resztą rozbitków. W LA też nudno i też końcówka ratuje sytuacja. jak zwykle to Ben stoi za całym złem świata chociaż liczyłem w tym wypadku na Widmora. Ciekawe tylko co teraz zrobi Sun, wątpię że zastrzeli Bena, jak dla mnie tamten powie jej że jin żyję i akcja skupi się na Hurleyu. Chociaż to dopiero 5 odcinek i za wcześnie byłoby na powrót na wyspę
Ej, czemu Ben się w ogóle przyznał Kate że to on prawnika wynajął?! Przecież to bez sensu jest, no i dlaczego on tak ciągle ściemnia a robi co innego? Mam nadzieję że szybko wrócą na wyspę...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p