Dean and Sam figure out why Castiel and Uriel want Anna dead. Alastair and his minions try to track down Sam, Dean and Anna.
Data emisji: 20.11.2008
--- Odcinek doobry, ale nie taki dobry jak poprzedni. Mniej akcji i mniej zaskoczeń, co najgorsze przypadkowo przed odcinkiem sie dowiedziałem o tym, że Anna jest aniołem Ale ogólnie fajnie sie zapowiada ta kolejna część sezonu, która dopiero za dwa miechy .
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Rzeczywiście, po poprzednim odcinku liczyłem na coś lepszego, ale odcinek był dobry. Tego, że Anna jest aniołem to się nie spodziewałem, dalej już było przewidywalne to sprowadzenie obu stron w to samo miejsce. Ciekawie się zapowiada dalsza część sezonu. Naprawdę trzeba czekać tyle na kontynuację?
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Odcinek może troszkę słabszy ale mimo to fajnie się go oglądało Trochę zaskoczony byłem że Anna jest aniołem, ale nawet fajnie to wszystko pasowało. Aaa i co najważniejsze, Dean w końcu się wygadał bratu co przeżył w piekle... Uff jak sobie to wyobraziłem, to postanowiłem mniej grzeszyć Straszną wizję wymyślił Kripke ale kto wie, może prawdziwa. Ocena: 8/10.
Ja jestem jakiś inny bo ten mi się bardziej podobał od poprzedniego Było kilka niezłych tekstów(jak Godzilla i Mothra ) i niezła końcówka. Chociaż wątek łaski był dla mnie beznadziejny i można było to inaczej poprowadzić chociaż nie spodziewałem się że Anna jest aniołem. Śmiesznie to wyglądało jak jechała razem z Ruby samochodem Po tym jak Ruby poszła do Alastora myślałem że naprawdę zdradziła braci, a tu taki zonk. Nie spodziewałem się. Dean nareszcie się zwierzył ze swojego pobytu w piekle - straszne to. Ciekawe teraz jaki będzie stosunek aniołów do Deana teraz i czy Anna powróci. Mam nadzieje że tak bo to niezłe urozmaicenie. Szkoda tylko że następny odcinek 16 stycznia...
Bo tutaj tak oni się nazywają, ale tak na prawdę taki niby Uriel był archaniołem, więc jeżeli są sobie równi to są archaniołami ogólnie, choć nazywają ich po prostu aniołami. Ale masz rację są aniołami, zmęczyłem się tym.
Anna okazała się być aniołem, który stracił swoją łaskę. Pomysł mi się podobał. Ale Uriel jest tak denerwujący, w ogóle nie pasuje na anioła. Jak bił Deana to wypowiedział słowa "Czekałem na to", a przecież Dean nie jest złą osobą. Co za anioł ta robi?
Dean i Anna - hmm, chyba jego najbrzydsza dziewczyna do tej pory...
Alastair jest naprawdę potężny. Nawet Castiel nie mógł go pokonać. Hmm, ciekawe jakiej rangi jest demonem...
Dean w końcu zwierzył się Samowi. Poznaliśmy jego historię w piekle no i jest przerażająca. Pokazuje do czego ból jest w stanie człowieka doprowadzić. Dean sam torturował później ludzi i jak się okazuje chyba najbardziej nie może wybaczyć sobie tego, że sprawiało mu to przyjemność.
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
No ten Alastair to kawał demona , jak nawet Castiell miał problemy. Anna okazała sie być aniołem i to mnie zaskoczyło. Za to gadka o łasce w ogóle do mnie nie trafiła wręcz nudziła. Jakiś podział musi być, Sam przespał sie z demonem to Dean musi z aniołem . Za dużo Uriela, ten typ mnie wkurza, chciałem żeby go Alastair wykończył , ale on sie zajął Castiellem. Najlepsza końcowa scena, gdy Dean opowiada o piekle, jak był torturowamy i jak sam póżniej torturował. Zaciekawiło mnie też co Ruby miała na myśli mówiąc Samowi żeby coś zrobił , żeby powiększyć swoją moc, a on nie chcial do tego wracać. Pewnie tez ma coś na sumieniu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p