Dexter works to stay ahead of the Trinity investigation; an unexpected source offers advice on the friction between Rita and Dexter.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Trojkowy ma niezly kamuflaz ;d nauczyciel, dziekan. Poza tym wiemy dlaczego obral systel trojkowy. Chcialbym umiec tak jak Dexter przytakiwac na wszystko Maria i Batista wybrali prace, juz nie beda sie spotykac, nie wiem czy to dobrze czy zle ? Koncowe spojrzenie Dexa bezcenne
Cały odcinek opierał się na śledzeniu Trinity. Nie mogę powiedzieć że było nudno, ale przydał by się jakiś morderca do wykończenia albo chociaż nowa sprawa na policji. Dex coraz więcej dowiaduje się o Trójkowym, a tak na prawdę coraz mniej wie. I dostał narzędzie zbrodni Jedyne sensowne zakończenie jego wątku to zabicie go proces nie wchodzi w grę. A ja nadal liczę że Debra to zrobi bo przecież jej śledztwo nie może pójść na marne
Sceny Rita/Dexter fajne, szczególnie te w poradni. Dex się "otworzył" i unormował stosunki z Ritą. I nawet dostał nową samotnie Niech teraz skupi się na ważniejszych sprawach.
Angel i Maria zerwali. Ciekawe na jak długo przecież cały czas ciągnie ich do siebie.
Dexter kupił Ricie piekarnik do robienia chleba
Znowu podobały mi się sceny z Debrą. Głównie ta jak poszła do aresztu i "rozmawiała" z Nikki. Teraz się skupi na Trinity. Ciekawe czy chociaż trochę się do niego zbliży.
Masuka świetny w tym odcinku, dawno go tak dużo nie było
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p