Samuel prepares for new additions to his family, while Lydia warns him of the consequences. Claire discovers that her roommate Gretchen may have a hidden agenda. Meanwhile, Peter finds an unexpected way to connect with Emma, who would prefer to stay distant. Elsewhere, a different side of Sylar emerges as he desperately tries to remember the person he used to be.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Jestem pod wrażeniem. W końcu zaczyna robić się ciekawie. W porównaniu do wcześniejszych odcinków tego sezonu Hysterical Blindness jest bardzo dobry, oby tak dalej.
po 4 odcinku pisalem ze lepiej byloby jakby zakonczyli serial Ale jesli nastepne odcinki mialyby byc na takim poziomie jak ten to mi pasuje ) Ciesze sie ze Sylar wrocil A ciekawi mnie jedno, czy Peter stracil swoje poprzednie moce ? Scena z tym jak probowal szybko biec (czy biegnac ? ) byla dobra
Peter na pewno stracił szybkie bieganie jak wpadł na Emmę, szkoda bo mi się tamta umiejętność podobała. Ciekawe tylko jak bardzo rozwinie się widzenie kolorów. Czyżby chodziło o wyrażanie emocji? Zobaczymy. A scena z biegnącym Pterem świetna
Sceny Claire jak zwykle przynudzały. Szumnie zapowiadany lesbijski pocałunek był słaby, bardziej podobało mi się że poznaliśmy tego kto śledzi Calire. I nie jest to wcale Gretchen. Niestety będziemy musieli się jeszcze z tym pomęczyć.
Największe zaleta to odcinka to oczywiście powrót Sylara. Szkoda tylko że nic nie pamięta. Te jego zapewnienia że nie jest mordercą są śmieszne, ale ciekawe jak tym razem skończy. I czy Parkam nadal będzie go widział. I czy to znaczy że już nie zobaczymy Nathana?
Końcówka odcinka mocna - Sylar trafia do Samuela, a Hiro ląduje u Petera. Czekam na następny odcinek i jak wszyscy mam nadzieje że będzie równie dobry co ten
Bla bla bla.... co prawda niby odcinek lepszy od poprzednich ale wg mnie Heroes dalej jest na dnie. Nudno jak dla mnie. Dobrze, że Parkmana nie pokazywali
Odcinek w porządku. Zaczynają kombinować trochę. To na plus. A moim zdaniem po 2 sezonie serial poszedł w złym kierunku i już nie da się tego odkręcić. Parkmana lubiłem jak nie był emo ćwokiem Sylar też najbardziej mi pasował w roli nemesis a nie jakieś elementy człowieczeństwa... Pfff, absurd Podsumowując: na razie bez podniet
Sylar wrócił jednak, nawet za nim się stęsknić można jak widać. Petera bardzo lubiłem w tym odcinku, z tą głuchoniemą fajne miał sceny. O co kaman z tym cyrkiem? No i Claire + normalne życie, to się nie uda.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p