pobierz plik w całości
Tom dzwoni do Kyle'a i prosi go o natychmiastowe spotkanie. Cassie ostrzega Kyle'a, że jego ojciec wie, że wziął on zastrzyk, Kyle postanawia uciec. Dzięki wskazówkom otrzymanym od Cassie Kyle i Isabelle trafiają do... Colliera. Tom rozpoczyna poszukiwania syna. Jedzie do miasteczka, w okolicach którego był Kyle, lecz gdy odkrywa tam schowany samochód Kyle'am zostaje wyrzucony z miasteczka. Tom jednak wraca tam i odkrywa, że wszyscy mieszkańcy mają promicynowe zdolności. Okazuje się, że jest to miasteczko założone przez Colliera, dla ludzi, którzy wzięli zastrzyki. Maia ma koszmary, w których ona i inni ludzie zostają wtrąceni do okropnego więzienia. Shawn ma kłopoty ze swoją kampanią, szczególnie utrudnia mu ją jeden z rywali. Okazuje się, że w snach Mai ten mężczyzna jest przywódcą narodu. Tom poznaje mieszkańców miasteczka i ich umiejętności, powoli dochodzi do wniosku, że nie jest to coś złego. Kyle spotyka się z ojcem, namawia go na wzięcie promicyny. Następnego dnia Tom informuje syna, że nie weźmie zastrzyku, lecz w tym momencie łapią go ludzie go ludzie Colliera i robią mu zastrzyk na siłę. Tom budzi się w pustym miasteczku. Po powrocie do NTAC robi sobie test na obecnosć promicyny, którego wynik jest negatywny. Kyle przepradza Colliera, że nie był w stanie zmusić ojca do zastrzyku. Gdy pyta go, gdzie teraz zamieszkają ludzie z miasteczka, Collier odpowiada, że wracają do Seattle.
Data emisji: 15 lipca 2007
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez Trish, łącznie edytowano 2 razy
Podobał mi się odcinek, w końcu więcej Jordana i coś ruszyło do przodu Collier stworzył sobie miasteczko Oni mi bardziej jakąś sektę przypominali, czy coś takiego Niby wszyscy tacy dobrzy i uczynni, ale z tym ciastem to już była przesada, kiedy zaczęli dzielić się wspomnieniami Zero prywatności Ciekawe czym w końcu Isabelle zaskoczy.. jakoś nie pasuje mi do niej rola biednej dziewczynki, która żyje na łasce Jordana.
Kyle tym razem mnie strasznie denerwował Jak w ogóle mogło mu przyjść do głowy zmuszenie ojca do wzięcia promicyny?! Zaślepiony jest tak Jordanem i swoimi wizjami, że nie widzi chyba, co robi..
Swietny odcinek; w końcu nie ma nudnego przedstawiana kolejnej zdolności jakiejś równie nudnej osoby, która zazyła promicyne
Nikola napisał(a):Oni mi bardziej jakąś sektę przypominali, czy coś takiego
Mi zawsze Collier przypominał nawiedzonego religijnego fanatyka Ale w tym odcinku już w ogóle sie do niego zniechęciłam - niby taki dobry mesjasz a kurcze Tomowi nie oszczędzał 'bólu głowy', nawet Kyle'a i Isabelle przywiązał do jakiejs belki No po prostu ucieleśnienie dobroci
Nikola napisał(a):Niby wszyscy tacy dobrzy i uczynni, ale z tym ciastem to już była przesada, kiedy zaczęli dzielić się wspomnieniami Zero prywatności
Fakt, to było dziwne Tak sielankowo, tacy wszyscy dobrzy i pokojowo nastawieni a jakby co, to byliby gotowi zabić Toma
Nikola napisał(a):Kyle tym razem mnie strasznie denerwował Jak w ogóle mogło mu przyjść do głowy zmuszenie ojca do wzięcia promicyny?! Zaślepiony jest tak Jordanem i swoimi wizjami, że nie widzi chyba, co robi..
Mnie on wkurza od początku 4 sezonu ale teraz po prostu przegiął i to ostro Zmuszać własnego ojca?!
Ciekawe co będzie z tą wizją Mai i czy Shawn zdoła cokolwiek zrobić...
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez aja, łącznie edytowano 2 razy
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
To miasteczko było totalnie creepy, przerażają mnie takie miejsca, w których żyją ludzie chroniący wspólny sekret. Szczerze mówiąc zaskoczyli mnie, że w ogóle wypuścili Toma, sądziłam, że aby chronić miasteczko zmuszą go, aby tam pozostał...
Totalnie popsuli postać Kyle'a, mogli coś z nim w dobrym kierunku zrobić, a tymczasem zrobili z niego fanatycznego wyznawcę Colliera, no tragedia w ogóle, do tego jeszcze z Isą w parze, Isa podążająca za Collierem, no w ogóle no comment, tak jakby 3 sezon w ogóle się nie wydarzył.
Postaci Shawna też nie oszczędzają, to absolutnie nie jest już ten chłopak, którego kiedyś uwielbiałam, zrobił się taki jakiś... sama nie wiem, nieprzystępny, nikogo nie słucha, on się stał tak jakby fanatykiem 4400 bez Colliera No ale Mesjasz z ekipą wraca do Seattle, może się wreszcie coś ciekawego wydarzy...
aja napisał(a):Mi zawsze Collier przypominał nawiedzonego religijnego fanatyka Ale w tym odcinku już w ogóle sie do niego zniechęciłam - niby taki dobry mesjasz a kurcze Tomowi nie oszczędzał 'bólu głowy', nawet Kyle'a i Isabelle przywiązał do jakiejs belki No po prostu ucieleśnienie dobroci
Zdecydowanie tak On by przecież muchy nie skrzywdził i w ogóle uratuje świat A chodzi uzbrojony w promicynowych goryli
aja napisał(a):Ciekawe co będzie z tą wizją Mai i czy Shawn zdoła cokolwiek zrobić...
Pewnie się spełni w jakimś stopniu Czy któraś wizja Mai się nie spełniła? Bo teraz nie pamiętam Wizję o "szefach mamusi" rozciągali do końca sezonu, nie zdziwię się, jak znów tak będzie.
Trish napisał(a):To miasteczko było totalnie creepy, przerażają mnie takie miejsca, w których żyją ludzie chroniący wspólny sekret.
No jak sekta Martwili się tylko o siebie, gadali niby jacy to są dobrzy i jak im fajnie razem, ale jeśli ktoś próbowałby coś zamącić, to pewnie długo by się nie zastanawiali nad użyciem swoich zdolności przeciwko "wrogowi".
Trish napisał(a):No ale Mesjasz z ekipą wraca do Seattle, może się wreszcie coś ciekawego wydarzy...
Mesjasz z ekipą Będą palić miasteczka, okradać biednych i oddawać bogatym, żeby nie było stereotypowo
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez Nikola, łącznie edytowano 1 raz
Trish napisał(a):To miasteczko było totalnie creepy, przerażają mnie takie miejsca, w których żyją ludzie chroniący wspólny sekret.
Cały czas zastanawiałam sie, gdzie widziałam już takie miasteczko i w końcu mi sie przypomniało! W Eurece też jest takie creepy miasteczko Teraz juz sie nie dziwie, że przestałam oglądac ten serial po pierwszym odcinku
Trish napisał(a):Isa podążająca za Collierem, no w ogóle no comment, tak jakby 3 sezon w ogóle się nie wydarzył.
Właśnie Ja po trzecim sezonie czekałam na tą wielką wojna, a oni na razie mi dają jakieś smętne opowieści o babce z jakąs dziwną zdolnością widzenia rzeczy w swoim ciele sprzed 50 lat Ale w sumie popatrzmy na to z innej strony - Isabelle nie ma teraz nikogo oprócz Kyle'a, który jest fanatycznym wyznawcą Colliera, nie ma żadnej zdolności więc w sumie nie dziwie się, że gdzieś chce sie zaczepić
Trish napisał(a):Postaci Shawna też nie oszczędzają, to absolutnie nie jest już ten chłopak, którego kiedyś uwielbiałam, zrobił się taki jakiś... sama nie wiem, nieprzystępny, nikogo nie słucha, on się stał tak jakby fanatykiem 4400 bez Colliera
Ja myśle, że jego postaci nie popsuli do końca. W ostatnich odcinkach był pokazany z tej fajnej strony a teraz po prostu napalił sie na wygrana w wyborach i teraz nie w smak mu wycofywać sie z nich Ja licze na to, że bedzie ta wojna fanatyczni 4400 vs. NTAC + Shawn
Nikola napisał(a):Mesjasz z ekipą Będą palić miasteczka, okradać biednych i oddawać bogatym, żeby nie było stereotypowo
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez aja, łącznie edytowano 1 raz
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
aja napisał(a):Cały czas zastanawiałam sie, gdzie widziałam już takie miasteczko i w końcu mi sie przypomniało! W Eurece też jest takie creepy miasteczko Teraz juz sie nie dziwie, że przestałam oglądac ten serial po pierwszym odcinku
Ooo, nie skojarzyło mi się, ale faktycznie Też nie lubię takich miasteczek
aja napisał(a):Cały czas zastanawiałam sie, gdzie widziałam już takie miasteczko i w końcu mi sie przypomniało! W Eurece też jest takie creepy miasteczko Teraz juz sie nie dziwie, że przestałam oglądac ten serial po pierwszym odcinku
Ooo, nie skojarzyło mi się, ale faktycznie Też nie lubię takich miasteczek
Mi się to miasteczko osobiście skojarzyło z odcinkiem Scarecrow z Supernaturala, gdzie mieszkańcy co roku poświęcali mężczyznę i kobietę, aby mieć urodzaj na następny rok. Tamto miasteczko dopiero było creepy
Mnie podobnie jak Trish z SN z tym miasteczkiem, te pipidówy gdzie dojeźdzają tylko wiejskie strzały są pełne wariatów
Odcinek taki sobie bo tak naprawde nic się wielkiego nie wydarzyło, ten cały Kyle odwaliło mu, Colier jak to on udaje Boga, reszta standard.
Kiedy zaczną się napierniczać może za tydzień bo niby jakiś 10 agentów z przyszłości przyleci i zacznie polować na 4400
Ten moment, gdy Tom wraca z szarlotkowego dzielenia się myślami i czeka na niego Kyle jest niesamowity, ten wzrok Kyle'a. Za każdym razem, gdy to oglądam przechodzą mnie ciarki
I ciekawe gdzie oni się zaszyją? No, chyba że mają zamiar po prostu wejść i zabijać każdego kto stanie im na trasie... Ale to miasteczko było straszne na początku, normalnie jakby chcieli go zjeść czy coś. p
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p