pobierz plik w całości
Some Kind of Miracle | Air Date: 02/22/2007 The doctors continue to work feverishly over Meredith, but she still has no heartbeat. Addison tells her friends to "prepare themselves."
Meanwhile Meredith is mentally still in the empty room with Denny and Dylan, who argue about the best way to break it to her that she's dead. They're joined by her dog, a dead nurse that used to work for Ellis, and a teenage girl, Meredith's first patient who died.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 6 mar 2007, o 12:14 przez HeroSHI, łącznie edytowano 1 raz
Podobal mi sie sposob, w jaki Meredith sie dowiedziala, ze jej matka nie zyje. A tak w ogole to uwazam, ze cala obsada sie swietnie spisala w tym odcinku!!
Dobrze, że Mer w końcu się udało. Cała ekipa spisała się świetnie. Szkoda mamy Mer, ale przynajmniej miały swoje "pożegnanie". Płacząca Cristina - coś nowego W każdym razie odcinek bardzo mi się podobał. Od 3.15 do 3.17 odcinki trzymały w ciągłym napięciu
Ostatnio edytowano 29 lip 2007, o 23:08 przez Nikola, łącznie edytowano 1 raz
Mi najbardziej podobalo sie zakonczenie - jedne z lepszych w GA, kiedy Izzie stoi na korytarzu i czuje obok siebie Denny, a w tle leci swietna piosenka - poprostu cudowne zakonczenie
Meredith po drugiej stronie...te sceny mnie jakoś nudził w sumie, ale sposób w jaki Mer się dowiedziała o śmierci matki i ich pożegnanie było dobre i właściwe.
Walka lekarzy o Mer była też świetna...każdy przeżywał na swój sposób, a szczególnie Richard.
Crisitna radząca sobie z ta sytuacją na swój sposób była śmieszna. no i Cristina mówiąca żeby jeszcze próbowali i je płacz - coś nowego...
Derek w scenie z Ellis i Addison - super kreacja aktora!
Izzie mnie coraz bardziej wkurza...ale dobrze że George trzyma stronę żony a nie zazdrosnej przyjaciółki
No i 60 dni bez sexu dla Mark'a.
scena Izzie/Danny - mam nadzieje że to było takie jakby zakończenie ich historii...ich ostatnia scena itd...
Mark bez seksu, Mer dalej żyje, Elis już nie, Izzie głupia i to by było na tyle, resztę napisaliście wyżej. ;p - nie chciało mi się rozpisywać bo mnie wynudził ten odcinek jak nigdy, tylko Mer Mer i Mer, a ja dla odmiany powiem że chciałem by umarła. ;p
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p