Following a chain of unexpected events, the Heroes are on the run from Nathan and the Hunter. A series of prophetic paintings reveals the tragic fate of someone close to Matt. Elsewhere, Sylar continues the search for his father and encounters an outcast with information and an ability of his own.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Gorszy od poprzedniego, ale może być. Złapali Tracy, ciekawe. Hiro/Ando/Matt/Mohinder/Peter. Szkoda Daphne... Claire sobie siedzi w domku, ciekawe kto tak do niej pisał te esemesy... Sylar znalazł sobie koleżke, nowy duet do zabijania? Ogólnie to nudny odcinek, troche informacyjny.
Mi się podobał, Herosi zaczynają wracać do "normalności" z 1 sezonu. W sumie fajnie się potoczyło wszystko, oprócz śmierci Daphne. A teraz moje spostrzeżenie po odcinku, każda postać Herosa to postać, która pojawia się regularnie od 1 sezonu albo postać całkiem nowa wprowadzona dopiero od niedawna w połowie 3 sezonu. Tyle tych postaci nawpierprzali nowych w 2-gim i 3-cim sezonie i wszystkie zostały zabite albo się ich jakoś pozbyto. Bezsens. I niech wreszcie ktoś zabije babcię Petrelli Angelę, bo nadal nie mam pojęcia, po jaką cholerę ona występuje w tym serialu.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Hmm, Sylar z nowym ziomalem. Może być niezły team. Mam nadzieję że będą dwie drużyny przeciw Natowi, Peter z jedną, Sylar z drugą i same między sobą też nie będą miały ciepłych kontaktów. Byłoby miło. Szkoda że Pete ma taką cienką moc... Fajny był ten odcinek, przemowa Petera mi się podobała pod koniec.
szkoda Daphne i cały ten główny wątek mi się nie widzi, jedyne co jest dla mnie ciekawe to wycieczki Sylara
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Sylar został mentorem i ma swojego pierwszego ucznia. Chociaż pewnie i tak go zabiję, albo ojciec go do tego zmusi. Podobała mi się końcówka, taka zapowiedź tego co się wydarzy - zaszczucie bohaterów, Hiro znowu uda się po miecz, Claire będzie zgrywać bohatera, Nethan będzie oszukiwał się że robi dobrze, a Angela ... no właśnie nie wiadomo co zrobi. Może przyłączy się do Pitera. Szkoda trochę Daphne, ale dobrze że zabili akurat ją a nie kogoś innego. Chociaż mszczący Matt mi się nie podoba.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p