When Five-0 gets too close to the truth about Wo Fat and his associates, the criminal mastermind retaliates by trying to destroy the team. They've always played by their own rules, but when the Governor can no longer protect them, it's time for Five-0 to pay the consequences of their actions.
-----------
Dlaczego takie odcinki trafiają się dwa/trzy razy na sezon? Gdyby częściej tak było to by ten serial o wiele lepiej się oglądało. Pojawiły się niemal wszystkie postacie powracające, uśmiercono dwie z nich (szkoda Laury), a do tego dostaliśmy mocny cliffhanger - gubernator została zamordowana przez Wo Fata, a w to wszystko został wrobiony Steve + przeciw Kono jest prowadzone śledztwo, Chin wrócił do policji, a Dany miał wyjechać z żoną. jednak znając życie wszystko zostanie wyjaśnione już w pilocie kolejnej serii. Ciesze się, że Kyle coraz częściej się kręci. Fajna jest i mogłaby dołączyć na stałe do obsady. Niezła scena z Konoko jak daje broń Stevowi Nie podoba mi się tylko, że gubernator okazała się tą złą. Przecież bez sensu w takim razie było powoływanie Five-0.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Odcinek był naprawdę dobry! Trzymał w napięciu i nie nudził. Zgadzam się z Cześkiem, dlaczego nie ma częściej takich odcinków na takim poziomie? Steve został pięknie wrobiony w dwa zabójstwa przez Wo Fata(najpierw Laury, a później Gubernator), do tego Kono została rozpoznana przez świadka w śledztwie dotyczącego włamania się do magazyny dowodowego. Danny po zejściu się z żoną planuje wyjechać z Hawajów, a Chin po oczyszczeniu z zarzutów i rozpadnięciu się Five-O wraca do HPD na wyższe stanowisko. To się porobiło! Gubernator była odpowiedzialna za śmierć Laury i współpracowała z Wo Fatem oraz zarazem obserwowała każdy ruch Steve'a. Szczerze mówiąc, to zastanawiałem się, żeby skończyć 1 serię i dać sobie spokój z serialem na jakiś czas. Ale ten odcinek mnie zaintrygował i z przyjemnością wrócę w 2 serii przynajmniej na kilka pierwszych epizodów.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Szczerze mówiąc, to zastanawiałem się, żeby skończyć 1 serię i dać sobie spokój z serialem na jakiś czas. Ale ten odcinek mnie zaintrygował i z przyjemnością wrócę w 2 serii przynajmniej na kilka pierwszych epizodów.
Też miałem skończyć ten serial po pierwszym sezonie i tez mnie interesuje co dalej jednak chyba nie będę kontynuował bo potem bym musiał już oglądać cały sezon bo nie lubię w połowie przerywać. Chyba, że szybko anulują nowości i jak będzie więcej czasu to pooglądam : )
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p