JENNY BEGINS HER REIGN AS THE NEW QUEEN BEE / HILARY DUFF AND TYRA BANKS GUEST STAR — It’s the first day of school at Constance Billard which means it’s also time for Jenny (Taylor Momsen) to take her rightful place as the new Queen Bee. Unfortunately for Jenny, Blair (Leighton Meester) is more than happy to intervene when news reaches her that she may be needed back at Constance. Lily (Kelly Rutherford) returns home to Rufus (Matthew Settle) and her family to find that things are definitely not as she left them. A famous movie actress, Olivia Burke (guest star Hilary Duff), enrolls at NYU – and is assigned to be Vanessa’s (Jessica Szohr) roommate – hoping for a somewhat normal college experience. Tyra Banks guest stars as Ursula, an actress co-starring in Olivia’s movie and someone who Serena (Blake Lively) befriends. Penn Bagley, Chace Crawford and Ed Westwick also star. Mark Piznarski directed the episode written by John Stephens (#304).
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ach, wspaniała, olśniewająca S, którą wszyyyscy kochają! Blech Śmieszna była akcja z tą Olivią, rozumiem Dana świetnie, bo ja też jestem średnio na bieżąco z celebrytami Chyba, że są serialowi Chuck jakże słodki, miło, że zdolności do snucia intryg teraz w tak uroczy sposób pożytkuje.
Bardzo szybko minął mi ten odcinek, tzn. że mi się podobał Wróciła Lily i Jenny. Za tą pierwszą się stęskniłem, choć nie rozumiem jej czego tak czepia się Sereny. Blair nie wytrzymała i wróciła na chwilkę do Constance. Najlepsze było jej "szybko" do Doroty J. jednak przejęła rolę królowej Motyw z Olivią i Danem nawet ok. Chociaż ona pewnie długo nie zagości w tym serialu.
PS: Nieźle się zaskoczyłem jak zobaczyłem Tyrę Banks w GG
Tristan, Tyra, me too! fajnie było ją zobaczyć Najfajniesza rzecz w tym serialu to zdecydowanie Chuck. Może lepiej jak na tym skończę i nie będe narzekała ?
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
No i bardzo dobry odcinek. Podobał mi się wątek Tyry i Sereny, ciekawie go poprowadzili. Ciesze się, że nie zwolnili Sereny i troche nie rozumiem Lily...
Strasznie polubiłem Olivie, mam nadzieje, że nie zniknie tak szybko z serialu jak wiele postaci już zniknęło.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p