Blair, who is determined to maintain her Queen status in college, embarks on her first day at NYU, along with Dan and Vanessa. Unfortunately, Georgina turns up as Blair's roommate in the dorms, determined to make Blair a social outcast. As Serena prepares to depart for Brown, she and Chuck have a major falling out, so she recruits Chuck's enemy, Carter , to help her get even. Nate and Bree who decide to explore their relationship further, knowing full well it could cause tension between their families who are political rivals.
Spoiler:
GOSSIP GIRL" — (9:00-10:00 p.m. ET)
"The Freshman" (CONTENT RATING TBD) (HDTV)
IS NYU READY FOR BLAIR WALDORF? / MICHELLE TRACHTENBERG RETURNS AS GEORGINA — Blair (Leighton Meester), who is determined to maintain her Queen status in college, embarks on her first day at NYU, along with Dan (Penn Badgley) and Vanessa (Jessica Szohr). Unfortunately, Georgina (guest star Michelle Trachtenberg) turns up as Blair's roommate in the dorms, determined to make Blair a social outcast. As Serena (Blake Lively) prepares to depart for Brown, she and Chuck (Ed Westwick) have a major falling out, so she recruits Chuck's enemy, Carter (guest star Sebastian Stan), to help her get even. Nate (Chace Crawford) and Bree (guest star JoAnna Garcia) decide to explore their relationship further, knowing full well it could cause tension between their families who are political rivals. Taylor Momsen and Matthew Settle also star. Norman Buckley directed the episode written by Amanda Lasher (#302).
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Niech się Serena ogarnie bo niedługo stanie u mnie na linii razem z Jenny czyli najbardziej denerwująca postać ever I w ogóle nie podoba mi się jej związek z Carterem. Inni zdają się ich lubić, ale mi nie podchodzą. Tak samo Vanessa ze Scottem, a już szczególnie Dan z Georgina! WTF?
Blair/Chuck - jak mi było ich szkoda! znaczy bardziej Chucka... bo przez głupią Serenę nic mu nie wyszło. Blair jednak musi zrozumieć, że NYU to nie Constance i nie będzie już tam królową. Chociaż śmiesznie było widzieć Dana jako naprawdę lubianą i popularną osobę a Blair jako wyrzutka
Noooo way?! Dan i Georgina. Najpierw mówi, że ona się nie zmieni a później lecą sobie w ramiona. No szok. Najnudniejszy w tym odcinku był wątek Nate'a i tej dziewczyny. Nie lubię tej aktorki. Mam nadzieję, że długo nie pociągną. Serena, po tym odcinku też ma u mnie na pieńku. Co ta dziewczyna w ogóle wyrabia? Dodatkowo jej chory związek z Carterem.
Vanessa Scott - Nie lubię ich, ani jako związku ani każdego z osobna... Dan i Georgina - Nie wadzą mi ale znając georgine to długo nie pociągną Serena i Carter - Ja tam ich lubię nie wiem czemu was denerwują Chuck i Blair - Jak najbardziej udana para. Blair znajdzie sposób żeby sie wkręcić, obrotna jest a Chucka to faktycznie szkoda że nie ubił tego interesu i to przez serene. Nate i ta jakkolwiek jej jest - Też mi nie wadzą, a nawet fajnie razem wyglądają. Zresztą skłócone rody i dwoje kochanków to prawie jak Romeo i Julia
Oglądam: Brothers & sisters, Grey's anatomy, Desperate housewives, Ugly Betty, Gossip girl, 90210, Melrose place, One tree hill, Glee, Flash forward. Oglądałem: Roswell, Dirty sexy money, Cashmere mafia, Twin peaks, Dawson's creek, Private practice.
A ja lubię tą 'jakkolwiek jej jest' a dokładniej Bree (łatwo zapamiętać, tak samo jak ta ruda z Desperate Housewives). mam nadzieje, że pociągnie przynajmniej przez 1/2 sezonu.
Udany powrót Georginy. Podobała mi się jej nawrócona wersja, szkoda że schodzi na złą drogą, na ale taka również jest ciekawa a to, że dorwała się do Dana można było przewidzieć, tylko nie spodziewałem się, że dojdzie do tego tak szybko, musiał chłopak za dużo wypić, bo minę miał nietęgą i sam chyba w to nie wierzył, na ale G potrafi być przekonywująca.
Ten Scott mógłby się trochę powstrzymać i nie mówić tyko o Danie, bo to trochę dziwne. Swoją droga on chyba nie dostał się tam na studia.
I moja ulubiona Blair (i Dorota). Mam nadzieje, że szybko uda jej się zaaklimatyzować. Chętnie zobaczyłbym trochę luźniejszą B
Lol. Biedna Blair nie wie, że w akademikach jej Sushiparty nie przejdzie. Co innego Beerparty na dachu. W tym odcinku bardzo mi było przykro Chucka, chłopak się stara, a ta zdzira Serena rujnuje mu wszystko. Sceny z Danem też mi się podobały, jak walnął przemowę przez mikrofon, dopóki nie pokazali końcówki i Dana z Georginą - wielkie WTF??? Przez to co im zrobiła wcześniej...Przecież ona nawet nie jest ładna, blee! Nate z Bree mi nie wadzą (rzeczywiście Isual, mi też taka wersja Romeo i Julii przyszła na myśl ). A Scott jest jakiś dziwny, czemu on się tak zdenerwował po tym co mu powiedziała Katie? Blair była śmieszna w tym odcinku, te jej próby zdobycia "tronu". I ta żałosna próba z chrześcijankami... I jak mnie wkurzają sceny z Sereną i ta gadka z Carterem na końcu. Niech z nim będzie i niech wyjadą do jej ojca na cały sezon.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Potrzeba było 2 sezonów żeby Blair nie była w centrum uwagi i musiała prosić Dana o eskorte na impreze Chuck spoważniał, a Serena, a zresztą. Gdyby nie ona rezygnuje z serialu, bo nie ma już klimatu 1 sezonu. Dan gra słabiutko... Cieszę się, że chociaż te sztucznej do potęgi Jenny nie ma za dużo!
Piosenka Just Jacka idealnie pasowała do serialu <333 Najnudniejszy wątek to ten z Natem, najbardziej denerwujący to ten z Sereną. Carter się marnuje przy tej dziewczynie, bleh. Dan i Georgina? proszę nie! Chuck/ Blair i końcowa scena bardzo na plus. Sama Blair też na plus, tak samo jak Chuck. Dan wyglądał ładnie w tej koszuli w krate
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Te związki w tym serialu są doijające. Nate i Bree to największy nieywpał w tym serialu ever, strasznie nudne sceny mieli. I tak jak Tristan, nie lubie Joanny Garcii, przynajmniej tutaj, bo w Priviliged nieźle wypadła.
Serena wkurza, zrujnowała wszystko Chuckowi...
Vanessa/Scott - nic ciekawego.
Blair chyba nie zostanie królową. Pomysł z wykorzystaniem Georginy żałosny troche. Ale naprawde przesadzili z Danem i Georginą jako parą.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p