With the annual Greek Ball on the horizon, Casey and Cappie recall a fateful development from their freshman year, and Casey is also reminded of a selfless act by Frannie that had a major impact on her life.
Spoiler:
The episode will feature various falshbacks from 2005. One will feature a rush night skit during which Casey, Ashleigh, a dozen other rushees, Frannie and Libby put up their version of Grey's Anatomy. Another shows a teenage Dale telling one of his friends that they can't hang together anymore since the latter is converting to Catholicism. A third flashback shows the ceremony during which Frannie was assigned to be Casey's Big Sis. Rebecca wants Cappie to accompany her to a dance.
źródła: tv.com, spoilerfix.com
Data emisji: 21. kwietnia 2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ten odcinek wyjaśnił wiele wątków, miedzy innymi dlaczego Evan i Cappie się nie lubią, jak Cappie poznał Casey, jak E i C chcieli dołączyć do bractwa itd, itd. Moim zdaniem to jeden z najlepszych odcinków!
Przeniosłam Twojego posta tu, rozejrzyj się najpierw zanim tworzysz temat, bo temat już był.
Bardzo mi się podobał ten odcinek. Wiele wyjaśnił w sprawie C/C/E. Ale zdziwiło mnie to, że oni się znali od dzieciństwa! I szczerze mówiąc to nie dziwię się, że Casey sobie w końcu dała spokój z C i przerzuciła na E, bo Cappie to był beznadziejny materiał na chłopaka.
Ostatni scena była świetna - i jeszcze ta piosenka.
Paulina napisał(a):A Frannie w akcji była świetna!
Genialna! Kurcze, czy scenarzyści chcą sprawić, żebyśmy ją polubili? No ale trzeba jej przyznać, że przynajmniej te dwa lata temu potrafiła się zachować.
I też nie dziwię się Casey, że zostawiła Cappiego, choć to nie wyjaśnia dlaczego przerzuciła się na Evana - przecież on był tragiczny na freshman year! I jeszcze ta bródka Ale tego, że chciał wstapić do Kappa Tau to nigdy bym nie pomyślała
Po tym odcinku aż mi się zachciało dalej oglądać Greek, wcześniej się jakoś nudziłam No i rozjaśniła się sytuacja Cappie/Casey/Evan. W ogóle się nie dziwię, że Casey zostawiła Cappiego..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p