Beckett and Castle look for the killer of a famous psychic while debating whether extrasensory abilities are real or not. When a letter arrives from the victim predicting her death they must determine who actually wrote the letter – the victim or the killer.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Medium, które przewidziało własną śmierć Podobało mi się jak Castle podniecał się sprawą. Jak zwykle. I miał kilka fajnych tekstów. Dobrę jak nazwał Beckett Scully Jednak sprawa taka sobie szczerze mówiąc. Trochę to wszystko za bardzo zakręcone. Jednak ciężko było przewidzieć kto jet mordercą. Dobrzy byli Ryan i Esposito jak nie wiedzieli o co chodzi z Masonem i jak udowadniali Rickowi, że medium to zwykła oszustka Richard Alexander Rogers Jak ja bym chciał żeby Kate i Rick jakoś bardziej się do siebie zbliżyli w tym sezonie. Chet nie żyję. Lekkie zaskoczenie. Ale to dobrze bo się matka nie wyprowadzi
Świetny odcinek Rick samotnie próbował przekonać wszystkich, że medoium jest prawdziwe Sprawa była spoko morderstwo, o którym nikt nie wiedział Aleksander bardzo ważny człowiek w jej życiu Cheta jakoś mi niezbyt szkoda... nie pokazywali go za często, więc nie będzie go brakować (a myślę, że matka Ricka szybko się z tego otrząśnie ;P)
Dobry odcinek, przyjemnie mi się oglądało. Sprawa fajna, ciekawa i zagmatwana; przez chwilę nie miałem pojęcia, co tam się dzieje. Castle był świetny, jak się podniecał przepowiedniami i jak się dowiedział o tym liście zza grobu. Beckett, Ryan i Esposito byli zabawni, jak udowadniali, że Vivian nie była medium. Alexander, ważny człowiek w życiu Beckett...tak samo jak Czesiek, czekam na jakieś zbliżenie na linii Castle-Beckett.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Jedno zabójstwo popełniane etapami przez dwie osoby. To się nazywa konkretny zbieg okoliczności. Castle vs. Beckett typowy pojedynek doświadczenia i rutyny ze świeżutkim spojrzeniem na sprawę W sumie obie metody wydają się być skuteczne.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p