ziombel12 napisał(a):a moim zdaniem lości robią sie mega słabi. z sezonu na sezon coraz gorzej, duzo ciekwsze sa w tej chwili jericho i prison break. Ale z reszta pewnie i tak prison przy koncu 2 sezonu bedzie nudnawy. Chyba jedynym wyjatkiem od reguły, gdzie serial z sezonu na sezon jest ciekwszy to Friends (ale to taka mała dygrecha). pozdro
ale wcale ten odcinek nie był najgorszy... coś się między kate i sawyerem w końcu działo, a i jack nas zaskoczył...
a co do tego co piszesz... I seria grey's anatomy była taka sobie, ale druga miodzio
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
jak dla mnie to serial za długo już się ciągnie i za dużo w nim tych wszystkich zagadek. producenci na siłę starają się go wydłużyć aby jeszcze trochę zarobić ale oglądalność mówi sama za siebie. co za dużo to niezdrowo. choć nie powiem że nie oglądam bo jak już człowiek zaczął to co poradzić.
1sezon swietny 2 beznadziejny no ale za to 3 genialny. moim zdaniem sezon zapowiada sie swietnie. tylko troche za bardzo sie ciagna te odcinki. za malo ruchu.
Prison Break!!!:D:D:D
THERE'S A PLAN
TO MAKE ALL
OF THIS RIGHT
... .. .. . .. .... ... ... .. ....
.... .. .. . ... . .. .. ... .
.. ... . ... ... . .. .
Faktycznie 3 sezon jakiś taki słabszy w porównaniu do pozostałych. Chyba scenarzyści trochę za bardzo przekombinowali, przez co sami nie wiedzą jak poprowadzić dobrze akcję. Nie do zrozumienia jest dlaczego "inni" walczą z zagubionymi. Jednak, w którymś z odcinków goście wynajęci przez miłość Desmonda szukając go coś znaleźli i było to podczas wybuchu na wyspie. Więc o tej kobiecie nie można zapominać, ona może być kluczem do odnalezienia i odkrycia prawdy.
Łel, odcinek dobry, szczególnie koncówka. Ja jestem jednym z tych, którzy uwielbiają Kate, więc flashe mi się podobały, chociaż wiele w nich akcji nie było. Świetne sceny Kate i Sawyera, w końcu się doczekałem.
Duży plus za Jacka, chciał uratować Kate i wymyślił własny plan. Chyba nie zabija Bena tak jak mu Juliet powiedziała, a raczej napisała. Mam nadzieje, bo to świetna postać.
Dwie rzeczy: laska Locke'a; gdy w 3 odcinku ona na niego spada tam już widać ten cytat. I wymienili imie kolejnego gościa, który może być jednym z ważniejszych na wyspie - Jacob.
Współczuje niektórym, krózy musieli czekać od listopada do lutego.
A ja Kate jak zawsze nie znoszę! Nie pasuje do Sawyera i do Jacka również... Jack bohater, dobra akcja. Ogólnie to Lock i Eko są/byli postaciami przesądnymi z przeznaczeniem, trochę mnie to nudzi już.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p