A healthy woman dies of rapid-onset cancer in a matter of minutes, and the Fringe team is called in to investigate. The killer has connections to Jacksonville... and Olivia is a potential victim. Meanwhile, Olivia tries to come to terms with her knowledge of Peter's origins.
--------------
Diane Kruger w odcinku Szkoda tylko, że od razu umarła i tak ją oszpecili Jednak aluzja do Bękartów wojny fajna z tym doktorem Gorlami
Końcówka odcinka mnie nie rozczarowała - Olivia nie powiedziała Peterowi kim jest na prawdę, a zrobi to Walter. Mam nadzieje, że w następnym odcinku do tego dojdzie.
Śledztwo niezbyt mi się podobało jednak im więcej faktów wychodziło tym było lepiej. Szczególnie jak dowiedzielismy się, że ma to związek z eksperymentami Waltera w Jacksonville. I na końcu ta rozmowa Niny z Broylsem, że jest są jeszcze 42 takie osoby.
Powrót Sama Weissa fajny. Lubie tą tajemniczą postać.
Walter i jego eksperyment przeprowadzana na raz z produkcją krówki ciągutki albo jeszcze jego były student
I jeszcze ten dziwny tytuł odcinka. Nadal nie mam pojęcia do czego się odnosi.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Czesiek_PL napisał(a):I jeszcze ten dziwny tytuł odcinka. Nadal nie mam pojęcia do czego się odnosi.
Tytuł odnosi się moim zdaniem do tej gry "Clue", w którą grała Olivia z Samem.
A odcinek całkiem sympatyczny, bo był związany z głównym wątkiem i "dziećmi Jacksonville".
Świetna była rozmowa Petera z Olivią w samochodzie. Tak myślałem, że Olivia nie powie prawdy i dobrze...Ale zrobi to Walter, mam nadzieję, że już niedługo.
Jeszcze są 42 osoby o takich zdolnościach, już nie mogę się doczekać aż jakąś spotkają.
Przeżywam: Fringe (S04), Castle (S04), Community (S03), The Walking Dead (S02), Psych (S06), Glee (S03), The League (S03), Vampire Diaries (S03), Modern Family (S03), 2 Broke Girls (S01), Sherlock (S02), Shameless (S02), Southland (S04), Justified (S03), Spartacus: Vengeance, The Office (S08), White Collar (S03), Parks and Recreation (S04) Nadrabiam: 30Rock (S03)
Olivia zdecydowała się nie mówić Peterowi, za to Walter tak. Ciekawe, jak to się dalej rozwinie. Myślę, że raczej nieuniknione jest, by Peter się o tym nie dowiedział...
Co do samej sprawy odcinka było nieźle, aczkolwiek nie porywająco. Fajna akcja, kiedy Olivia się broniła przed tym chorym na raka. Poza tym dowiedzieliśmy się, że są inne osoby posiadające podobne zdolności do Olivii. No, no będzie się działo!
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Po końcówce poprzedniego odcinka należało się spodziewać czegoś innego. Mianowicie oczekiwałem poruszenia osoby Petera od samego początku. Tymczasem jednak mieliśmy "normalne" śledztwo, a wątek Petera wklejony w tło. Nie zmienia to jednak faktu, że odcinek mi się bardzo podobał. Po prostu do kosntrukcji Fringe'a trzeba się przyzwyczaić
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Po odcinku 'Peter', można było oczekiwać czegoś znacznie więcej. Całe szczęście, że epizod nie był oderwany od jednego z głównych wątków serialu. Szczególnie podkreślili, jak ważna jest Olivia, że jest tą jedyną, która może walczyć z tamtym światem. Jako jedyna potrafi zapanować nad swoją mocą. W przeciwieństwie do gościa zarażającego rakiem, którego potencjalna broń zamieniła się wyniszczającą go chorobę. Niestety dzieci cortexiphanu zostało raczej niewiele. Niektórzy zmarli, inni nie poradzili sobie ze swoją 'ability', a pozostali nie zostali jeszcze aktywowani. Z taką ekipą nie da się wygrać, zbliżającej się wojny. W ogóle we Fringe zaczęły się pojawiać epizody centryczne. Poświęcone jednej postaci. Czekam zatem aż zobaczę ten poświęcony Astrid : ). Co do reszty epizodu, to niemrawo. Charakteryzacja zakażonych rakiem obrzydliwa. Choć to miała pokazać, jak paskudne to jest. Odzyskiwanie odcisków ze skórnego placka. LOL na maksa. Ale jasnym punktem odcinka była rozmowa Nina - Olivia. "Nie przyszłaś tu oznajmić mi, że powiesz Peterowi, o jego prawdziwym pochodzeniu. Przyszłaś tu, żebym cię od tego odwiodła.". Jak się okazało, to podziałało. Szkoda mi jedynie Waltera, który będzie musiał wyjawić prawdę synowi, który niestety jest tak głupi i słabo przywiązany do ojca, że będzie mu miał to za złe. 7/10.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p