When the sole survivor of a building demolished by an earthquake in downtown Manhattan proves to be from the other Earth, Walter leads the team to Jacksonville, the source of a related experiment that he and William conducted years ago. Now only Olivia and the secrets of her past can prevent another catastrophe.
Aired: 2/4/2010
Co z Peterem?? Olivia wie, że on jest z innej rzeczywistości tak? Massa przecież, efekty specjalne bradzo dobre fajnie te "aury" wokół Peter zarobili Mam nadzieje, że jemu nic nie jest/nie będzie tylko, że wiadomo, że nie ma już "więcej żyć" , nie ma już jego odpowienika w innej rzeczywistości Heh ciekawe pytanie Broylsa do Olivi "co wkońcu aktywowało tą zdolność, którą zademonstrowałaś" heh już myślałem, że powie, że prawie pocałunek z Peterem ja już myślałem, że to zrobią aż tak się do Petera jeszcze nie zbliżyła...
Gdybym nie znal spoilerów rozpaczałbym, że to koniec serialu, ale wiem, że nie Jeszcze będzie tyle odcinków aż zobaczymy w serialu dziewczyne/żone Josha Jacksona, Diane Kruger w jednym z odcinków :)
Wogóle Olivia świetnie wyglądała dzisiaj pod koniec odcinka, rozpuszczone włosy, skóra nie wiadomo coś będzie w kolejnym odcinku jak teraz idą pić, prawie doszło między nimi do pocałunku, byle nie pójdą do łóżka, bo to będzie oznaczało, że powoli będą kończyć seria !
Ale końcówka sezonu 16 odcinek będzie chyna najlepszym widać po samym tytule....
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
koniec serialu po takim odcinku? Jeszcze czego Przecież jest jeszcze masa rzeczy do wyjaśnienia i Newton do pokonania.
Zgadzam się z tobą, Olivia bardzo ładnie wyglądała na końcu. I te jej rozpuszczone włosy, szkoda że tak rzadko pokazują ją nie służbowo.
Blisko było do pocałunku P/O. Ja nie mam nic przeciwko wątkowi miłosnemu, jeśli tyko poziom serialu pozostanie ten sam. Bohaterowie mają się do siebie więc może coś z tego wyjdzie.
Szkoda tylko, że zniknał budynek podobny do tego starego. Fajnie jakby to był Empire State Building. To byłoby coś
Ja tam nie mówie, że to ostatni odcinek, bo FOX ostatnio się rozpisało tłumacząc, że producenci mają mase pomysłów na koleje przypadki i, że jeśli taki poziom serialu się utrzyma do spokojnie wykupią kolejne serie. Tylko chodziło mi, że teraz trzeba do kwietnia aż czekać na odcinek "Peter" - promo już widziałem i znowu specjalnie skończyli takim odcinkiem, że ciekawość będzie nas zżerać, bo wkońcu chodzi o historie, życie Petera na które masa osób czeka... Napewno Ja
W sumie można się było spodziewać, że nie dojdzie do pocałunku, bo to za szybko by było. Jakby był 1 pocałunek to w takim serialu oni by zaczęli spotykać i widzowie już by nie mieli, nei czekali na ten związek, a tak jak już wie i onim prawde teraz to napewno będzie lekko oziębła, współczuć będzie - chyba
Świetny odcinek, w końcu! Początek zaskakujący, zderzenie się światów i ten koleś "dwa w jednym" - scary! Motyw ze zdolnością Olivii, powrót do Jacksonville, zdradzenie trochę przeszłości jej i Waltera. Zbliżenie się Olivii i Petera, poczucie strachu i szybka ewakuacja hotelu. Bardzo ładny efekt zniknięcia budynku! Genialna ostatnia scena, kiedy Olivia widzi Petera...i reakcja Waltera. Hell yeah, Fringe is back! Teraz biorę się za dalsze nadrabianie sezonu, jestem ogromnie ciekawy jak się dalej potoczy główny wątek.
Przeżywam: Fringe (S04), Castle (S04), Community (S03), The Walking Dead (S02), Psych (S06), Glee (S03), The League (S03), Vampire Diaries (S03), Modern Family (S03), 2 Broke Girls (S01), Sherlock (S02), Shameless (S02), Southland (S04), Justified (S03), Spartacus: Vengeance, The Office (S08), White Collar (S03), Parks and Recreation (S04) Nadrabiam: 30Rock (S03)
No i mamy kontynuacje wątku z alternatywnymi światami. Całkiem ciekawe to było, znikające budynki i kolejna zdolność Olivii...
Genialna scena kiedy Walter prosi o precelki. O mały włos z krzesła nie spadłem.
Już myślałem, że dojdzie do pocałunku Liv i Petera,a tu lipa. Za to chyba otrzymaliśmy odpowiedź odnośnie Petera. Jeżeli dobrze zrozumiałem, to pochodzi on z alternatywnego świata. To dopiero coś! Ciekawe co zrobi z tym Liv...
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Widać było, że Olivia była mocno zniesmaczona patrzeniem na "migającego" Petera. W sumie nie ma się co dziwić, bo już od dawno twórcy serialu sugerowali, że tak jest. Oczywiście teraz fakt ten stał się oficjalny.
Co do samego odcinka muszę przyznać, że był bardzo dobry. Wprawdzie nie wiele się działo ale mogliśmy poczuć niesamowitą atmosferę wspomnień Olivi. Co do następnego odcinka, to już po samym tytule mogłem się domyślać, kogo będzie dotyczył.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Nareszcie główny wątek, czyli to, co lubię najbardziej. Chociaż początek nie wskazywał na to, że będzie to odcinek o alternatywnej rzeczywistości, choć wspomniane tu już Previously on Fringe dawało tego oznaki, tak rozmowa z połączonym wymiarowo człowiekiem była znakomita. Wspomnienie o 11 września i przedstawienie tego z innego puntu widzenia. Widać, że tamtejsi terroryści się nie patyczkują. Wyrównywanie mas i obiektów między światami. Wy nam coś zabieracie, to spodziewajcie się, że my to wam odbierzemy : ) Widać, że Walter ma jako takie pojęcie o tamtym świecie. Nie ulega wątpliwości, że tam był i zna kilka szczegółów. Moc Olivii przyzwoita. W końcu to ona ma być obrończynią naszego świata. Niezłe efekty specjalne i porządne potraktowanie głównego wątku. Końcówka też niezła. Jednak jakby spojrzeć na to racjonalnie, to czego Olivia się bała? Zestresowana była wizją randki z Peterem? : ) Skoro o randkach mowa, to ta druga, czyli Walter-Astrid, zdecydowanie ciekawsza niż Peter-Olivia, ostatecznie między tymi ostatnimi nareszcie zaczęło iskrzyć, choć nie jestem do końca pewien, czy mam ochotę im kibicować. W samym Jacksonville jednak mi czegoś zabrakło, ale niewiele i dlatego ponadprzeciętne 9/10.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p