Lily, Bart's brother, Jack, and Chuck learn the fate of the Bass empire; Rufus searches for details about the child he never knew he had; Dan uncovers Rufus and Lily's secret.
Data emisji: 12 stycznia 2009
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ileż emocji serio, miałam ochotę raz wszystkich zabić a raz wszystkich przytulić. Raz byłam zła, raz wesoła a na końcu zrobiło mi się po prostu przykro. W sumie nie wiem czy mi się podobał ten odcinek... był zły, ale w dobrym sensie
Hmmm, ALE O CO CHODZI?! w ogóle jakiś taki dziwny ten odcinek, ale emocji przysporzył niemało Na Chucka jestem wkurzona maksymalnie. To jego zachowanie i w ogóle ... kiedy on do licha będzie w końcu z Blair?! czy kiedykolwiek do tego dojdzie?! cały czas zabawa w kotka i myszkę .... I o co chodzi z synem R i L ?! I w ogóle ten cały Jack mnie wkurza niemiłosiernie!
Ostatnia scena rodzinna była urocza
damn you smell good like home and you make a exellent coffee.
Jack jest hot, ale i tak jest jackass. I puścił oczko do Nate'a.
Chuck zachowywał się jak smarkacz i dobrze, że Blair mu powiedziała, że już ma dosyć...trzeba trochę godności zachować. Ach ten Chuck...zachował się tak samo jak w pilocie...dorośnij. Pewnie dadzą CB pod koniec.
Chuck miał najlepszy tekst:
Why do you wear so much purple?
Reszta nudna. A van der Woddsen/Humphrey coraz dziwniejsze i jeszcze jak się trzymali za ręcę, jak weszli do domu a tam wszyscy siedzieli...na oczach dzieci, hello? lol
To było weird. W ogóle nie wyobrażam sobie jak oni chcą rozwiązać tę sytuację bo wiadomo, że większosc shipuje i D/S i L/R Jeszcze niech ten Andrew będzie z Jenny
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
W końcu sie doczekałem ciekawego odcinka GG. Mi się podobało. D/S vs. R/L, hah, ciekawe co teraz będzie. To ostatni związek z udziałem Erica, tak? Chyba, że przedłużył kontrakt... C/B, bleee, ciągle jedna i ta sama historyjka. Jack'a już nie będzie? Oby, bo mnie wnerwia. Po strasznym 14. odcinku, 15. był dobry, srsly.
ej no, właśnie co mi Chris tutaj spoilerować próbujesz ? ;/ odcinek fajny, chociaż to się coraz bardziej wszystko zaczyna sad i pogmatwane robić. C/B, dla mnie mogliby pobyć trochę dłużej ze sobą w końcu.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p