pobierz plik w całości
Szkolna nauczycielka zostaje oskarżona o molestowanie swoich uczniów. Jednak Diana i Tom prowadzący śledztwo w tej sprawie, jako że nauczycielka jest jedną z 4400, nie dopatrują się niczego oprócz zdolności nauczycielki do wydobywania i poszerzenia talentów artystycznych u dzieci.
W międzyczasie, robiąc zakupy, Richard zostaje rozpoznany przez policję i zawieziony na komisariat, gdzie nie zgłaszają się po niego ludzie z NTAC, jak przypuszczał że się stanie, a Jordan Collier, który sklada mu propozycję - chce on, aby Richard, Lily i Isabelle wrócili do Centrum 4400, jeśli tylko Isabelle uzna, że ma dobre zamiary w stosunku do nich.
Shawn odkrywa grupę bezdomnych ludzi niedaleko Centrum 4400, którym postanawia pomóc. Jordan ostrzega go, aby nie wyjawiał im swojego daru, jednak w sytuacji zagrożenia Shwn musi to zrobić, co wywołuje lawiną innych próśb o wyleczenie.
by aja
Data emisji w USA Network: 26 czerwca 2005
Data emisji w TVP1: 8 lutego 2007
Data emisji w AXN: 15 kwietnia 2007
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez Nikola, łącznie edytowano 3 razy
Fajnie że ta 4400 potrafiła ujawnić ukrywane przez dzieci talenty ... też bym tak chciał Tylko ten sfrustrowany dzieciak który nie mógł wytrzymać z ojcem i próbował wymusić żeby odkryła jego talent pistoletem, ajj ..
Pozatym Collier zaproponował fajny układ Richardowi, to Issabel ma zdecydować co dalej będzie i jaki był wystrachany jak spotkał się z Issabel
sufer napisał(a):Fajnie że ta 4400 potrafiła ujawnić ukrywane przez dzieci talenty ... też bym tak chciał Tylko ten sfrustrowany dzieciak który nie mógł wytrzymać z ojcem i próbował wymusić żeby odkryła jego talent pistoletem, ajj ..
Osobiscie nie wiem czy chcialabym, zeby ktos we mnie tak talent odkrywal
E tam, ja bym chciała, zeby tak we mnie odkryła talent Zdecydowanie najbardziej przejmuje się wątkiem Kyle'a, bo strasznie lubie tę postać, a nie wiem co sie z nim dzieje... te całe dziury w pamięci... Ale za to Danny to komplety du*ek! Sam kurde prawie zginął od mocy Shawna, ale do niego nadal nie dociera, że 4400 maja rózne zdolności I Shawn... cały ten wątek pomocy bezdomnym był taki cukierkowy. I ta dziewczyna... banał, banał...
Mimo, że nie lubie Richarda, Lily Isabell, to ciesze sie, ze chyba wróca do Centrum 4400, bo Jordan sie ucieszy, a ja go lubie
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez aja, łącznie edytowano 1 raz
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
A mi się właśnie bardzo podobał wątek z bezdomną dziewczyną, miałam tylko nadzieję, że to się rozwinie w innym kierunku. I szczerze mówiąc do tej pory nie wiem jak to się stało, że Isa nie zrobiła nic Collierowi. Może już wtedy miała wobec niego inne plany...
aja napisał(a):I Shawn... cały ten wątek pomocy bezdomnym był taki cukierkowy. I ta dziewczyna... banał, banał..
oj tam, dziewczyna była fajna, gorzej, że Shawn ujawnił się ze zdolnościami i było dokładnie tak jak Jordan mu powiedział, nagle ludzie zaczęli napierać na niego jak jakieś zombi
aja napisał(a):Zdecydowanie najbardziej przejmuje się wątkiem Kyle'a, bo strasznie lubie tę postać, a nie wiem co sie z nim dzieje... te całe dziury w pamięci...
Kiedy nie ma Mai to faktycznie Kyle jest najciekawszy [chociaż Shawna lubie najbardziej ]
bluevein napisał(a):gorzej, że Shawn ujawnił się ze zdolnościami i było dokładnie tak jak Jordan mu powiedział, nagle ludzie zaczęli napierać na niego jak jakieś zombi
Troche to brutalne, ale faktycznie lepiej byłoby, gdyby nie ratował tego ćpuna. I nawet nie dlatego, zeby nie wytrzymał fizycznie leczenia wszyskich, ale to byłoby cukierkowe
bluevein napisał(a):chociaż Shawna lubie najbardziej
Bo jest najładniejszy
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Ale ci bezdomni mnie wkurzali.. No masakra, a Shawn oczywiście uleczył tego debila, chociaż Collier dobrze mu radził by tego nie robił. Isabell wkurzająca jak zawsze. Kyle świruje, Mai nie było.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p