pobierz plik w całości
tego to nikt nie wie.. jak sie skonczy strajk scenarzystow i nakreca kolejne bo to narazie bylo wszystko co maja podobno
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Właśnie jestem po oglądaniu tego odcinka i muszę powiedzieć, że odcinek mi się bardzo podobał. Moim zdaniem był jednym z najlepszych jak na razie odcinków GGirl. Były w nim bardzo ciekawe sceny tj. kłótnia Chucka i Natha, oberwanie Blair od wszystkich, zabawne sceny z Rufusem i dwoma B.'s, no i oczywiście scena z przemową Dana "dlaczego kocha S.". Jak widać to już prawie pół odcinka wymieniłem. Jednym słowem jestem bardzo dobrze nastawiony na następny odcinek. A poza tym chyba pierwszy raz obejrzałem GGirl i nie poczułem, że czas na nią przeznaczony, był czasem straconym. To dobry znak.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Odcinek bombowy!! Oglądam początek a tu S. kupuję testy ciążowe tak sądziłem, że to nie dla niej, ale nie chciałem wyprzedzać faktu. Scena z Jenny, Danem i Rufusem jak się dowiedzieli, że Serena może być w ciąży po prostu mnie rozwaliła . No i w koncu Nate pokazał, że nie jest pipą i umie wyrazić swoje zdanie i o siebie zadbać. Poodbało mi się jak Chuck udowodnił, że może zniszczyć każdego, jeśli ten zajdzie mu za skórę. Fajnie pojechał po Blair. Zwałowa scenka jak Dan powiedział S., że ją kocha i ona to "ok". Rufus i 2 B. tez niczego sobie. Była taka scena jak Jenny stała wśród byłych Blair's friends i tam był taka dziewczyna co wzięła książki Jenny. Czyżby teraz Jenny stawała się B? Wiedziałem, że B nie wyjedzie, to było oczywiste :p
Niewiedza nie hańbi, większość poczytuje ją za szczęście.
KraX napisał(a):Zwałowa scenka jak Dan powiedział S., że ją kocha i ona to "ok".
podobna scena była w The O.C. . od razu mi się skojarzyło
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
KraX napisał(a):Zwałowa scenka jak Dan powiedział S., że ją kocha i ona to "ok".
podobna scena była w The O.C. . od razu mi się skojarzyło
Rzeczywiście , tylko w O.C. to dziewczyna powiedziała do chłopaka "Kocham Cię", a on odpowiedział "Dziękuję".
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p