Ogłoszenia
Najlepszy serial wszech czasów - rankingi i głosowanie -
głosuj
Pobieraj seriale z sieci -
download
Jaki serial polecasz? -
napisz
Najlepsze seriale Wg filmweb.pl -
zobacz
Zobacz kto zdobył
Złote Globy 2009
1x08 - There's No Place Like Homecoming • peb, rapidshare
2008
dodano 29 paź 2008, o 11:57
---
W końcu coś co mi się podobało! Musiałam czekać aż 8 odcinków żeby naprawdę nie chcieć aby odcinek się skończył.
Adrianna/Navid <33 jakaś para, która naprawdę mi się podoba. Ma historię i chemię i dobrych aktorów i co najważniejsze... nie przynudzają! yay.
No i jeszcze Ryan/Kim - ten pocałunek był pokazany zdecydowanie za krótko

Więc mam w końcu jakieś swoje pary w tym serialu co mnie cieszy

Tylko Silver i Dixon przynudzają...no i Ethan/Annie. Nie wiem, ale dlaczego główne pary w tym serialu muszą przyprawiać mnie o mdłości? fuj.
Want your bad romance.
dodano 5 lis 2008, o 20:50
No no no, Navid poszalał w tym odcinku.

Ryan bez zbędnych ceregieli, jak się już wszystkiego dowiedział, po tym jak prawie spalił akcje, zabrał się do całowania.

Też tak zrobię kiedyś.

Jak znajdę tą jedyną, to nie będę czekał, bo zawsze będzie ta odpowiednia chwila.

Naomi i Annie friends? To się nie dzieje.
Jesteś uploaderem?
Dlaczego hostujesz pliki na rapidshare skoro hotfile oferuje wysokie stawki za pobieranie twoich plików!
Obecnie wszyscy przechodzą na hotfile z prostej przyczyny. Zamiast punktów możesz zbierać prawdziwe pieniądze. Ponad 10$ za 1000 pobrań. Mało? Przekonaj się sam i dorabiaj jako uploader serwisu hotfile.com - więcej informacji
precyl • darkwarez • download • peb.pl • rapidshare
dodano 9 lis 2008, o 22:32
Z odcinka na oscinek coraz lepiej

Ten był świetny, no. Coraz więcej akcji, może troche sielankowo, ale jest o.k. Silver i Dixon, nie no podobają mi sie O.o Ethan i Annie też świetna para, mam nadzieje, że będą razem i Naomi tego nie zepsuje. Kim i Rayan, yes, yes, yes!

Mam nadzieję, że stworzą parę.
chcę więcej, no!
dodano 3 lut 2009, o 18:05
Ryan i Kimberly - ta para nawet mi się podoba

Ale bardziej Adrianna i Navid, jej nie lubię ale ciesze się że on będzie się pojawiał częściej na ekranie. Silver i Dixon są mi obojętni, ważne żeby ona była na ekranie
-
- 1.15 Homecoming
Sunbeam » 18 lis 2006, o 20:22
- 2 Odpowiedzi
- 690 Wyświetlone
- Ostatni post tlen.exe

15 sie 2009, o 22:13
Sezon 1
-
- 1.09 - Homecoming
Gareth » 27 lis 2006, o 00:07
- 16 Odpowiedzi
- 1689 Wyświetlone
- Ostatni post Chris

16 gru 2008, o 22:13
Sezon 1
-
- 2x02 - The Homecoming
tlen.exe » 7 cze 2007, o 13:16
- 8 Odpowiedzi
- 919 Wyświetlone
- Ostatni post tlen.exe

13 maja 2008, o 22:25
Sezon 2
-
- 1x06 - Homecoming
Chris » 24 gru 2008, o 20:10
- 0 Odpowiedzi
- 54 Wyświetlone
- Ostatni post Chris

24 gru 2008, o 20:10
Sezon 1
-
- 3x05 - Homecoming
Czesiek_PL » 4 paź 2009, o 19:05
- 0 Odpowiedzi
- 17 Wyświetlone
- Ostatni post Czesiek_PL

4 paź 2009, o 19:05
Sezon 3
Powrót do Sezon 1
Sprawdź 1x08 - There's No Place Like Homecoming w internecie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download: rapidshare, napisy, megaupload, peb.pl, chomikuj, filmweb, torrent
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, fileupload, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, odsiebie.com, megashares, peb.pl, filefactory, hotfile
znajdziesz tutaj napisy, odcinki seriali, soundtrack
formaty: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
oraz takie seriale jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com,ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p