HOMECOMING AND REHAB - Annie (Shenae Grimes) prepares for her driver's test and works out a plan with Ethan (Dustin Milligan) so they can attend the Homecoming dance without officially making it a date. Adrianna (Jessica Lowndes) confesses about her drug use, effectively clearing Naomi's (AnnaLynne McCord) name, and is forced to check into rehab for her addiction. With no one left to turn to, Adrianna finds Navid (Michael Steger) by her side, determined to help her through her pain. At the dance, Ryan (Ryan Eggold) catches Kimberly (guest star Jessica Lucas) buying drugs from a student but is even more surprised to learn that she is an undercover cop. After a conversation with Tabitha (Jessica Walter), Debbie (Lori Loughlin) confronts Tracy (guest star Christina Moore) about her inappropriate behavior towards Harry (Rob Estes), and despite her root canal pain, Silver (Jessica Stroup) and Dixon (Tristan Wilds) dance the night away.
---
W końcu coś co mi się podobało! Musiałam czekać aż 8 odcinków żeby naprawdę nie chcieć aby odcinek się skończył.
Adrianna/Navid <33 jakaś para, która naprawdę mi się podoba. Ma historię i chemię i dobrych aktorów i co najważniejsze... nie przynudzają! yay. No i jeszcze Ryan/Kim - ten pocałunek był pokazany zdecydowanie za krótko Więc mam w końcu jakieś swoje pary w tym serialu co mnie cieszy
Tylko Silver i Dixon przynudzają...no i Ethan/Annie. Nie wiem, ale dlaczego główne pary w tym serialu muszą przyprawiać mnie o mdłości? fuj.
No no no, Navid poszalał w tym odcinku. Ryan bez zbędnych ceregieli, jak się już wszystkiego dowiedział, po tym jak prawie spalił akcje, zabrał się do całowania. Też tak zrobię kiedyś. Jak znajdę tą jedyną, to nie będę czekał, bo zawsze będzie ta odpowiednia chwila. Naomi i Annie friends? To się nie dzieje.
Z odcinka na oscinek coraz lepiej Ten był świetny, no. Coraz więcej akcji, może troche sielankowo, ale jest o.k. Silver i Dixon, nie no podobają mi sie O.o Ethan i Annie też świetna para, mam nadzieje, że będą razem i Naomi tego nie zepsuje. Kim i Rayan, yes, yes, yes! Mam nadzieję, że stworzą parę. chcę więcej, no!
Ryan i Kimberly - ta para nawet mi się podoba Ale bardziej Adrianna i Navid, jej nie lubię ale ciesze się że on będzie się pojawiał częściej na ekranie. Silver i Dixon są mi obojętni, ważne żeby ona była na ekranie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p