Lt. Scott and Dr. Rush travel to a desert planet to locate a mineral essential to Destiny's life support system.
Premiera: 9 października 2009 roku.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Coraz bardziej mi się zaczyna podobać ten klimat. Zupełnie inny serial od wszystkich, które oglądam. Chyba nie będę miał wyjścia jak wziąć się za odsłony SG czy BSG
Dr Rush to chyba postać, której nie da się polubić. Nie wiem co chciał zdziałać swoim zachowaniem. Ciekawe są te kamienie. Przez nie możemy w jakiś sposób odwiedzić Ziemię.
Koniec mi się najbardziej spodobał... i jedna z moich ulubionych piosenek
Dobry odcinek. Coraz ciekawiej to wygląda. Ogólnie nie działo się nic specjalnego w tym odcinku, ale sam widok pustyni w HD dobrze mnie nastraja (zaraz po widoku pustynie jest widok lodowców )
No NIC się nie działo w tym odcinku, zupełnie nic, przez cały odcinek ta pustynia. Mam nadzieję, że się coś ruszy, bo przy takich odcinkach to skończę oglądać, a to się raczej nie zdarzyło jeszcze z serialem sci-fi
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
tlen.exe napisał(a):Ciekawe co to za stateczek na końcu odleciał. A odcinek ciekawy, nic się nie działo, ale nie był nudny.
Mi się wydaje, że to wrota, w końcu misją tego statku było rozkładanie wrót na planetach zdatnych do życia, czy jakoś tak (z tego co pamiętam z opiów serialu)
a podobało mi się znowu ;P Końcówka świetna. Eli okazał się dzielny. No i nieźle się Eli ze Scottem opalili
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Odcinek ciut nudnawy, a poza tym skojarzył mi się z radzieckim Solarisem Ale mam nadzieję, że chłopcy się rozkręcą, bo póki co to tylko Elli prezentuje jaki taki humor.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p