pobierz plik w całości
Król Henryk prosi swojego przyjaciela Karola, aby ten eskortował jego siostrę Małgorzatę do Portugalii, gdzie ma wyjść za mąż. Jako że Karol ma oddać ją w ręce przyszłego małżonka w imieniu króla, Henryk nadaje mu tytuł księcia Suffolk.
Na dwór przybywają wysłannicy cesarza Imperium Rzymskiego, którzy spotykają się z kardynałem Wolsey'em i zapewniają o niezmiennej chęci cesarza do pospisania trakatu pokojowego. Później na dwór przybywa sam cesarz, który wraz z Henrykiem snuje plany odnośnie pokonania Francji i uznania Henryka za króla Francji.
W międzyczasie Anna robi wszystko, aby zwrócić na siebie uwagę króla, co udaje jej się bardzo dobrze...
Karydnał Wolsey znajduje kozła ofiarnego, którego obwinia o szpiegostwo na rzecz Francji.
Data emisji: 15 kwietnia 2007
Anna Boleyn ma dziwną twarz. Jakąś taką krzywą Generalnie bardzo dobry odcienk; żal mi było Karola, że go tak kumple potraktowali
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez aja, łącznie edytowano 3 razy
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Powialo nudą dłużył mi się ten odcinek, biega patrzy na tą babke miernej urody cały odcinek.
PS Skąd się wzięło to że każda dziewczyna czeka na księcia na białym rumaku ? Tutaj ostatnią rzeczą jaką chyba kobieta by chciał to być żoną króla, bo chyba z każdym sypia tylko nie z żoną
Rozmowa Tomsza Mora w karocy o tym jak Henryk obala tezy Lutra i broni papiestwa naprawdę może się podobać znając przyszłość Henryka i tego co zrobi. A potem jeszcze to palenie książek w Rzymie, myślałem że humanista More weźmie jedną Kolejny traktat podpisany, który pewnie i tak zostanie zerwany w przyszłym odcinku chociaż to nie dziwne z takim charakterem jaki ma Henryk. Śmiesznie to wygląda gdy Karol ma ożenić się z takim dzieckiem. Pasują do siebie^^ A siostra króla z władca Portugalii, wydaje mi się jednak że jest ona zakochana w Karolu. Henryk jest coraz bliższy romansu z Anną. Gdy już się spotkają to będzie trzeba jeszcze pozbyć się żony. Ot taka mała niedogodność I już wiem jaki jest mój ulubiony wątek - Wolsey i zdrada wymierzona przeciw niemu. Mam nadzieje że będzie się to ciekawie oglądać bo serial mimo że wciąga to specjalnie nie robi wrażenia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p