pobierz plik w całości
Wszyscy na Ziemi są podekscytowani zbliżającą się kometą, która ma ominąć planetę w bardzo bliskiej odległości. Niespodziewanie jednak, kometa zmienia trajektorie lotu i zmierza prosto na Ziemie. Po chwili okazuje się, że to nie kometa, a gigantyczna kula światła, która ląduje nad jeziorem w USA pozostawiając 4400 ludzi, którzy kiedyś zaginęli w niewiadomych okolicznościach. Po dokonaniu kwarantanny, w czasie której okazuje się, że ludzie ci nie postarzeli się ani o jeden dzień, zostają wypuszczeni na wolność. Jednak śledztwo w tej tajemniczej sprawie trwa nadal - Diana Skouris i Tom Baldwin są jednymi z kilkunastu osób, które mają zbadać to niecodziennie zjawisko.
by aja
Data emisji w USA Network: 11 lipca 2004
Data emisji w TVP1: 4 stycznia 2007
Data emisji w AXN: 4 luty 2007 i 11 luty 2007
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez Nikola, łącznie edytowano 13 razy
To był jest chyba mój ulubiony odcinek Uwielbiam początek jak ludzie znikają, i uwielbiam kiedy wracają.
Kula światła, mgła a zza mgły 4400 tys. ludzi *_*
serial od pierwszego momentu wciąga i to zasługa naprawde dobremu pilotowi.
pierwszy odcinek obejrzałem dziś w tvp i za ciekawy nie był, niekture sceny niezłe głównie na początku potem taki trochę nudnawy. Drugi też był taki sobie ... zobaczymy jak będzie dalej
Nudny? eeee To jest jeden z najciekawszych seriali jakie w życiu ogladałam. Aż się przypominają mi czasy "Z archiwum X" i "Roswell" Przyznac muszę, że "4400" im dorównuje. Widziałam wszystkie odcinki i już od pilota pokochałam ten serial. Fajnie, że teraz mogę jeszcze raz zobaczyć i to w polskiej telewizji. Szkoda tylko, że tłumacz jest beznadziejny, bo kilka dialogów Diany i Thomasa po prostu przez to tłumaczenie wcale nie było tak zabawnych jak w oryginale. Ale już najbardziej mnie poirytowało "freak" = mutant. No po prostu gratulacje dla tłumaczy. Dobrze, że chociaż tytuł zostawili, bo jak by mi wylecieli z np. "odnalezieni" to bym chyba z krzesła spadła Sam odcinek oczywiście świetny. Szkoda, że podzielili na 2 części.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez Kinia., łącznie edytowano 1 raz
Dzisiaj obejrzałem 1 odcinek, i rzeczywiście jest rewelacyjny.. niestety, nie miałem siły, zostać na drugą część.. po prostu niecierpię, lektora.
Prawie nie oglądam seriali, i filmów a lektorem. Naprawdę "lektorzy" (a raczej "tłumacze" )robią wiele krzywdy twórcom serialii.
Powiem na początek jedno słowo: WOW!
Serial zapowiada się fajnie i z niecierpliwością czekam na następne odcinki. Co prawda ich powrót wyobrażałem sobie inaczej tzn. w tajemnicy przed większością ludzi a tu proszę, urządzili sobie fajerwerki Jak na razie serial zapowiada się super i mam zamiar obejrzeć każdy odcinek. A już mnie ciekawość zżera do czego tym ludziom te umiejętności się przydadzą?
mi się serial spodobał. nawet bardzo. napewno co czwartek będe na niego czekać przed tv słodki był ten chłopak który uleczył tego ptaka (nie pamiętam imienia )
Pierwszy odcinek bez rewelacji... Ten koleś, który poznał wnuczke swojej miłości - no kaman - kto wymyślił ten wątek? Generalnie zbyt ckliwy odcinek, ale mam nadzieje, że się rozkręci
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
ja dopiero dzisiaj obejrzalam 1 odcinek w AXN i wlansie wlaczylam kompa w celu sciagniecie a reszty odcikow bez lektora i bez reklam ktore strasnzie denerwuja na AXN jej kolejny serial w ktory sie wciagne:D
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p