Niezwykle popularny autor powieści kryminalnych, Richard Castle (Nathan Fillion), nie przypadkiem jest przesłuchiwany w sprawie serii morderstw, które opisał wcześniej w swoich książkach. Rick zaciekawiony sprawą postanawia pomóc pani detektyw (Stana Katic) w rozwikłaniu tej misternej zagadki, jak i kolejnych, co wcale nie budzi jej zachwytu..
Premiera: 9 marca 2009 roku.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Wiedziałem, że prędzej, czy później skuszę się na ten serial.
Pierwszy odcinek przypominał mi nie co Human Target jeżeli chodzi o samą atmosferę, która również w Castle jest bardzo luźna. Co prawda opis serialu sugerował mi, że poszukiwania mordercy będą trwały cały pierwszy sezon, a może i dwa następne, a tymczasem opis odnosi się zaledwie do pierwszego odcinka. Może to i lepiej?
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Obejrzałem właśnie na TVP 2 i chyba nie skuszę się na dalsze oglądanie, bo tak jak Maniac napisał - też myślałem, że wątek będzie się ciągnął przez cały sezon, a tu zonk. Szczerze to wole długie, całosezonowe wątki...
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Ja też wolę seriale z długimi, rozbudowanymi wątkami, ale z seriali proceduralnych jak bym miał coś polecać to byłby to właśnie Castle. Masa humoru, chemia miedzy głównymi bohaterami i ciekawe sprawy. Dobry serial na rozluźnienie.
Próbowałem oglądać i powiem Wam, że tyle, co pierwszy odcinek był nie najgorszy, to drugi i trzeci to totalne porażki - Przestałem oglądać. Przy pierwszym był taki dreszczyk, a potem już niestety twórcy to popsuli.
Oglądane: Dexter, Walking Dead, Castle, Criminal Minds, Person of Interest, Suits, Mentalista, Breaking Bad, Alcatraz, The Firm. Zakończone: Lost, V, 39ipół, 24, Lie to Me, Prison Break, Dr. House (koniec na s7).
xiq napisał(a):Próbowałem oglądać i powiem Wam, że tyle, co pierwszy odcinek był nie najgorszy, to drugi i trzeci to totalne porażki - Przestałem oglądać. Przy pierwszym był taki dreszczyk, a potem już niestety twórcy to popsuli.
Na twoim miejscu dałbym szansę temu serialowi. Pierwsze odcinki są dobre, ale dopiero pod koniec 1 sezonu zaczyna się dziać. A druga, trzecia i aktualnie emitowana czwarta seria to już inna bajka. Duet Rick Castle/Kate Beckett to jeden z najlepszych duetów w serialach, a same sprawy są napisane z humorem i pomysłem.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Skoro tak mówisz, to rzeczywiście chyba się zabiorę za niego jeszcze raz. Muszę tylko trochę czasu znaleźć.
Oglądane: Dexter, Walking Dead, Castle, Criminal Minds, Person of Interest, Suits, Mentalista, Breaking Bad, Alcatraz, The Firm. Zakończone: Lost, V, 39ipół, 24, Lie to Me, Prison Break, Dr. House (koniec na s7).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p