prison.pl napisał(a):Ballic żąda od Abruzziego pieniędzy, które miałby być comiesiąc mu przekazywane. John ma problemy i może stracić przywództwo w ekipie budowalanej. Próbóje się skontaktować ze swoim wspólnikiem lecz nie udaje mu się to.
Abruzzi również taci kontorolę na swoją "bandą" w więzieniu. Jego miejsce zajmuje jego wspólokator.
Nowy więzien Tweener trafia do więzienia. Staje się kolejną ofiarą T-Baga.
Sara trafia do byłego psychiatry Micheala i dowiaduje się od niego, że Scofield ma wielki dar widzenia więcej niż zwykły człowiek, co czyni z niego geniusza.
LJ ukrywa się przed policją i agentami "Secret Service". Kontaktuje się z ojcem a następnie z Veronicą, która zamierza mu pomóc. Przekazuje mu gdzie mają się spotkać. Namierzają go agenci, lecz udaje mu się ich przechytrzyć.
Pojawiła sie nowa ekipa budowalna, która ma dokończyć prace w kanciapie strażników. Stało to się dlatego, że Abruzzi nie przekazał pieniędzy Ballicowi.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 23 lut 2007, o 20:16 przez Klatus, łącznie edytowano 1 raz
Udam, że dalszej części tekstu nie zauważyłem : P
Wcale mi go nie szkoda, T-Bag powinien go dręczyć dzień i noc, donosiciela jednego ; P Nie rozumiem po co Michael go broni x]
Cywilizacja to niekończący się ciąg potrzeb, których nie potrzebujemy.
tweener ma u t-baga przerąbane współczuje mu t-bag nie da mu spokoju a michael powinien cos zrobic z tym t-bagiem zeby im nieprzeszkadzal podczas ucieczki. szkoda mi michaela i jego brata ciekawa jestem czy im sie uda stamtad uciec zycze im jak najlepiej jak obejrze kolejne odcinki to sie przekonam. pa
Moja mama ogląda PB na Polsacie i akurat weszłam do pokoju po coś... ja słucham, a tam lektor mówi zamiast 'tweener' - 'sierotka'. Nie wiedziałam czy smiać, sie czy płakać... Generalnie żenada
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Kto by pomyślał że Micheal leczył się u psychiatry??Szokiem też to było dla Pani doktor.źle się dzieje w obozie Scofield'a ale mam nadzieje że wszystko dobrze się skończy i że nasz geniusz coś wymyśli aby dokończyć kopanie tunelu.Wierze w jego pomysły.A ten odcinek był ,jak zresztą wszystkie świetny
Jak feniks z popiołu wstanę Odrodzę się By wnieść w twoje życie zamęt...... http://zibi.blogabet.com/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p