pobierz plik w całości
Miasteczko Roswell w Nowym Meksyku stało się sławne z powodu katastrofy UFO, do której rzekomo doszło tam w latach 40. XX w. Jest rok 1999, nastoletnia Liz Parker (Shiri Appleby) zostaje śmiertelnie ranna w strzelaninie. Jej kolega, Max Evans (Jason Behr), w cudowny sposób przywraca ją do życia. Liz dowiaduje się, że Max, jego siostra Isabel Evans (Katherine Heigl) oraz ich przyjaciel, Michael Guerin (Brendan Fehr) są rozbitkami, ocalałymi z katastrofy pozaziemskiego statku kosmicznego.
---
Odcinek, który zaczyna wszystko - oczywiście podobał mi się historia zawładnęła XD mną od samego początku, a jak zobaczyłam Michaela to już w ogóle Agatka wpadła Chociaz nie podobał mi sie Max w tym odcinku - taki rozlazły
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ten odcinek to chyba jeden z najczesciej ogladanych przeze mnie odcinkow jakiegokolwiek serialu. Pamietam ze swego czasu ogladalam odcinki Roswell na kasetach video ze Stanow (Boze co to bylyz a czasy ) i ten odcinek byl tak zjechany, ze juz teraz sie nie odtwarza... LOL
Mi się ten odcinek aż tak nie podobał, ale niezły był... W końcu wtedy wszystko się zaczęło Ale jak dla mnie brakowało wątku M&M, a ich to uwielbiam
bluevein napisał(a):historia zawładnęła XD mną od samego początku, a jak zobaczyłam Michaela to już w ogóle Agatka wpadła Chociaz nie podobał mi sie Max w tym odcinku - taki rozlazły
Taaa Michael jest boski Niby Max jest tym główniejszym bohaterem, ale jak dla mnie to on jest zbyt poukładany, ostrożny... Nie to co Michael
Witam. Pierwszy odcinek był świetny. Co najbardziej mi się podoba w Roswell a zwłaszcza w pierwszym sezonie to klimat. Mało które seriale potrafią go stworzyć. W drugim sezonie też był, ale nie które odcinki były słabsze. Jestem za tym żeby serial miał trzy sezony nie więcej, każde kolejne są naciągane. Lepiej żeby pozostał niedosyt niż niesmak.
Ja może nie mam takiego sentymentu do pierwszego odcinka, bo nie był on pierwszym odcinkiem, który oglądałam, zaczęłam dopiero od tego w wesołym miasteczku. No, ale może gdybym zaczęła tak jak Wy oglądać od początku, to też lubiłabym go bardziej...
Lukasz200784 napisał(a):Jestem za tym żeby serial miał trzy sezony nie więcej, każde kolejne są naciągane. Lepiej żeby pozostał niedosyt niż niesmak.
No właśnie... A jak dla mnie 3 seria nie byla zbyt dobra. Już lepiej byłoby gdyby zaprzestali na drugiej
No odcinek, który wszytsko rozpoczął. Po tym odcinku serial od razu mi sie spodobał, zachęcił mnie do oglądania a po jeszcze kolejnych odcinkach poprostu zakochałam sie w tym serialu. Świetny odcinek, ciekawy i zachęcajacy do dalszego oglądania serialu
serial ok ale do pewnego czasu potem za bardzo zakręcony i wg mnie robiony na siłę na fali sukcesu pierwszego sezonu. do końca niestety albo stety nie obejrzałem bo jakoś zaczął mnie nudzić.
A mi się początkowo bardziej Max podoba, zresztą ja nie wiem czy i potem nie lubiłam go bardziej od Michaela Fajna scenka, gdy Max pokazuje Liz skąd pochodzi
juz kocham ten serial. jednak to prawda, że dla mnie najlepsze seriale wywodzą się z WB/UPN/CW... no po prostu świetne! Liz jest bardzo ładna i od razu ją polubiłem. Na końcu zabrakło kissa, ale nie moge mieć wszystkiego na raz. Max i jego rodzeństwe też bardzo fajnie przedstawione. Od razu polubiłem Marie, fajna babka, jak świrowała i sie poświęciła dla Maxa. świetni bohaterowie i niesamowity klimat seriali od WB. uwielbiam.
Udało mi się obejrzeć pilot oczywiście to wina Chrisa że zacząłem nowy serial, daje zły przykład Najlepsza scena to jak Liz pyta się Maxa skąd pochodzi, tamten pokazuje palcem do góry, a ona się pyta czy z północy A jakie było wzruszające jak rodzeństwo patrzyło na katastrofę spotka na festiwalu Ogólnie odcinek mi się podobał czyli będę oglądał dalej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p