prison.pl napisał(a):"Pilot" jest pierwszym odcinkiem tego kultowego serialu. Nazwa takiego tytułu pewnie jest dlatego, że jest to odcinkek wstępny. W tym odcinku przedstawiona jest sytuacja, w której Michael Scofield napada na bank. Zostaje skazany na 5 lat więzienia. Na własną prośbę zostaje wysłany do wiezienia Fox River, w którym przebywa jego starszy brat Lincoln Burrows.
Lincoln czeka na karę śmierci za zabójstwo brata pani wiceprezydent. W daleszej części odcinka, przedstawione jest jak Scofield poznaje więźniów, strażników, naczelnika i pania doktor. Dostaje też się do ekipy remontowej, dzięki czemu będzie mógł częściej widywać się ze swoim bratem. Na prośbę naczelika będzie mu pomagał dokończyć budowanie prezentu dla żony.
Scofield przedstawia swojemu bratu, plan ucieczki z więzienia i to, że jego ciało pokryte jest tajemniczym tatułażem, w którym ukryte są projekty więzienia ...
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 23 lut 2007, o 20:07 przez Klatus, łącznie edytowano 1 raz
to był boski pilot pamietam jak go oglądałam, to na początku nie podobał mi sie więzienny pilot i sadziłam, że na pilocie poprzestane oglądanie serialu ale na końcówka była świetna - jak Michael pokazał swój tatuaz i okazało się, że to jest plan więzienia wtedy pomyślałam, że serial jest warty dalszej uwagi i tak też - ogladam do dzisiaj
plan doskonały...
A ten tatuaż to juz w ogóle...wyczesany
Michael ma poza tym taki przenikliwy wzrok i jak wszystkich obserwuje - I like that.
Napad na bank też był niezły że kasjerka nie uznała jego zachowania za podejrzane? nie stawiał sie wogóle policji...hmmm a bit weird...
w ogóle trochę mnei dziwi, ze niekt się nie kapnął, ze on ejst bratem Lincoln'a...przecież przychodził do niego na wizyty....to jedyny element który mi nie pasuje - za łatwo trafił w to miejsce...
czuje, że będzie jakiś romans między Michael'em a a panią doktor
Pamiętam pilota, hoho, zamierzchłe czasy. W ogóle zaczęłam oglądać PB, bo wszyscy krzyczeli, że jest lepszy od Lost ("No niemożliwe!" pomyslałam). 1. odcinek nie był taki super, ale żeby nie być pochopną obejrzałam 2. i bam! A pzoa tym Michael Nie wiem co lepsze - PB czy Lost, ale kocham oba
Ten odcinek zaprezentował mi wykładowca na studiach. Kazał nam oglądać na słuchaniu (przedmiot na angielskim w kolegium językowym). Projektor, duży ekran... i ten serial. Miodzio. Super odcinek, od niego się w końcu wszystko zaczęło...
spachi86 napisał(a):Ten odcinek zaprezentował mi wykładowca na studiach. Kazał nam oglądać na słuchaniu (przedmiot na angielskim w kolegium językowym). Projektor, duży ekran... i ten serial. Miodzio. Super odcinek, od niego się w końcu wszystko zaczęło...
Fajnie My na fonetyce na studiach ogladalismy Ally McBeal i Przyjaciol Nie wiem czy od tego specjalnie mi sie poprawila wymowa, ale humor zawsze mi sie poprawial
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p