10 lat po opuszczeniu swojego rodzinnego miasta Nick Garrett wraca do Knights Ridge, aby wygłosić wykład na Uniwersytecie Dufresne. Chce dowiedzieć się, jak wszystko się zmieniło, od kiedy opuścił miasto. Po tym jak skrzywdził ukochaną osobę oraz po napisaniu bestsellera, który odkrywa sekrety mieszkańców jego miasteczka, musi znaleźć drogę, aby pokonać demony z przeszłości i ruszyć do przodu..
Emisja odcinka: 15 marca 2007 roku.
Muzyka: Boston - Don't Look Back Collective Soul - The World I Know Crowded House - Weather With You The Vines - Homesick Three Dog Night - Shambala Gin Blossoms - Lost Horizons Devin Powers - You're All I Want REO Speedwagon - Take It On the Run David Byrne - Glass, Concrete & Stone Thin Lizzy - Boys Are Back in Town Dan Zweben - This Old Life
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 24 mar 2007, o 17:14 przez Nikola, łącznie edytowano 3 razy
Bardzo fajny pilot! Pierwsze co mi sie z tym skojarzyło to Jericho: syn marnotrawny wraca po latach do rodzinnego miasteczka Na razie wszystko wydaje mi takie do przwidzenia, ale mam nadzieje, że to złudne wrażenie i wszystko nie skonczy sie tak, jak mysle, że sie skończy Od razu polubiłam Nicka, no po prostu świetny bohater... Jak poszedł do swojego starego mieszkania szukać weny I mimo, że o bohaterach nie da sie zbyt wiele powiedziec, to na pewno mozna powiedziec o Ray'u, że jest palantem No i muzyka... Jest genialna i to ona najbardziej podobała mi sie z całego odcinka.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez aja, łącznie edytowano 1 raz
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
aja napisał(a):I mimo, że o bohaterach nie da sie zbyt wiele powiedziec, to na pewno mozna powiedziec o Ray'u, że jest palantem
To na pewno . Od sceny jeszcze niby przed 10cioma laty, kiedy woła Hannah, że wie, gdzie go szukać, jeśli poczuje się samotna, widać, że to taki przekręt
A muzyka jest po prostu świetna
Ostatnio edytowano 29 mar 2007, o 15:47 przez Nikola, łącznie edytowano 2 razy
Zaczynając od plusów - muzyka i jeszcze raz muzyka, cudowna, wielki plus za 'Take it on the run' jedną z moich ukochanych piosenek REO Speedwagon.
Zastanawia mnie skąd w ogóle się wziął tytuł serialu, bo ta wypowiedź Eddiego niezbyt była rozjaśniająca.
Fabuła dość harlequinowata i wydaje się być przewidywalna, wątek z alergicznym synkiem aż zbyt oczywisty, mam nadzieję, że potem nieco zaskoczą, bo jeśli to by się miało rozwinąć tak jak się spodziewam to żal tracić na to czas.
Hannah jest tragiczna, nie trawię tej dziewczyny.
Nicky był boski jak uciekł z wykładu, podoba mi się ten bohater i dobrali mu fajny samochód, tylko dla Bryana zerknę na kolejny odcinek.
Trish napisał(a):Zaczynając od plusów - muzyka i jeszcze raz muzyka, cudowna, wielki plus za 'Take it on the run' jedną z moich ukochanych piosenek REO Speedwagon.
Muzyka jest nie do pobicia, od obejrzenia odcinka nie mogę przestać słuchać Collective Soul - The world I know, pozostałych też, ale w tej piosence się po prostu zakochałam
OR faktycznie wydaje się dość przewidywalny, ale nie nastawiam się tutaj na zawirowania czy nagłe zwroty akcji Tylko na lekki i przyjemny serial, bez wielkich dramatów. Jednak mam nadzieję, że realizatorzy odejdą trochę od standardów.
Batdzo fajny...może i zbyt przewidywalny, ale właśnie miałam ochotę na coś spokojnego, nie za dramatycznego.
Muzyka - świetna.
Co do tej alergii - to na pewno nie będzie odrazu w kolejnym odcinku: tak to Twoje dziecko...możliwe że to jego, ale nie sądzę by Hannah tak po prostu mu powiedziała: tak to Twoje dziecko, stwórzmy kochającą się rodzinkę.
Nick jest śmieszny... jego brat też niczego sobie....hehe....dobre było jak ojciec powiedział że gandzia i gry wpłynęły na jego pamięć.
Pilot nawet fajny, dobra muzyka, fajny bohater główny - Nicky, ogólnie na razie się zapowiada taki "lightowy" serialik i dobrze.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Person of Interest (S01), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p