04x09 Little Boats
Nancy and Esteban struggle to fit each other into their busy schedules. Having discovered Shane's new fantasies and Silas's new girlfriend, Nancy is forced to have a talk with both of her sons. Meanwhile, Celia grows more desperate to feed her binge. And Silas continues his relationship with Lisa as they begin to expand the offerings at her cheese shop. Andy and Doug search for Doug's new love in Mexico where they are confronted by El Coyote. Meanwhile, Shane attracts the opposite sex at school.
Premiera - 11 sierpnia 2008
---------------------------
Gwiazdami odcinka chyba były dzieci Nancy i oczywiście El Andy.
Silas znowu założył hodowle i interes o dziwo kwitnie, wygląda to prawie jak konkurencja Nancy. Tylko znowu go "dziewczyna" rzuciła
A tekst Nancy do niej o tym jak Rad(czy jak mu tam) to przystojny chłopiec był świetny
Jednak u Shana ciekawiej - Andy znalazł książkę z zdjęciami
I ten podwójny monolog Nancy. Świetne
Jednak nie tak świetne jak to co się dzieje z Shanem w szkole. Kto by się spodziewał^^
Andy jest teraz bogiem w meksyku, ale wydaje mi się że przez to sprowadzi kłopoty na Nancy.
Najbardziej mi się nie podobał wątek Celi - wolałem jak była zrzędliwą jędzą niż ćpunką.
Premiera - 11 sierpnia 2008
---------------------------
Gwiazdami odcinka chyba były dzieci Nancy i oczywiście El Andy.
Silas znowu założył hodowle i interes o dziwo kwitnie, wygląda to prawie jak konkurencja Nancy. Tylko znowu go "dziewczyna" rzuciła

Jednak u Shana ciekawiej - Andy znalazł książkę z zdjęciami
![:]](http://forumtv.pl/images/smilies/yeah.png)

Andy jest teraz bogiem w meksyku, ale wydaje mi się że przez to sprowadzi kłopoty na Nancy.
Najbardziej mi się nie podobał wątek Celi - wolałem jak była zrzędliwą jędzą niż ćpunką.