A body is found during a practice police raid and Brennan and Booth go in to investigate. A second body is found, leading the team on a trail of deception as they search for the killer or killers. Meanwhile, Brennan goes on a date with Booth's younger brother Jared, who has just moved to town to work at the Pentagon.
Data emisji: 12. listopada 2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Dlaczego tu nikt nic nie pisze nie rozumiem tego, hę?? No to tak oczywiście jak zobaczyłam Jareda B. wiadomo od razu pomyślałam -> Rosswell (dobrze to napisałam, chyba nie za bardzo ) i wydawało mi się, że wszystko jest zbyt "pięknie" i wyszło szydło z worka a Seeley uratował mu tyłek kosztem chwały - no normalnie az mi sie smutno zrobiło, uwielbiam go . Cieszę się, że Clark (który nie chce wysłuchiwac ich historyjek miłośnych) wrócił, bardzo go lubię - ta poprzednia dziewczyna - jak jej tam? - był denerwująca, ta co okazała się byc dziewczyną Sweetsa A Brennan & Jared wg w ogóle to do siebie nie pasuje i nie ma najmniejszych szans, więc... Pamiętam jeden tekst Angeli, Jack mówił cos tam o automatycznej szczotce do WC i, że to takie małe odkurzacze, co same się poruszają, a ona na to, że "rzeczy znajdujące się w muszli klozetowej nie powinny się poruszać " To chyba tyle ile pamietam
W końcu dobry odcinek w tym upiornym czwartym sezonie. Poznalismy brata Booth'a, który mam nadzieje, że zniknie z serialu jak najprędzej, jest dziwny, Seeley ratuje mu ass, a ten nic z tego sobie nie robi. Jak to Bones i Sweets powiedzieli, Jared 'opanował' Booth'a... I scenarzyści nie kłamali mówiąc, że Bones pocałuje Booth'a, tylko nie tego. Wogóle, Seeley udowodnił, że jest świetnym człowiekiem i poświęca siebie nad brata. Clark wrócił, troche mnie wnerwia tym swoim 'chce być tylko naukowcem'. Jeny, troche spontaniczności i zabawy. Niech Zack wraca. Wogóle to Eric już definitywnie zrezygnował czy to scenarzyści? A/H, pff.
Niezly odcinek. początek byl dobry jak wysadzone zostalo laboratorium, a potem cialo spadło na samochód Pojawił się brat Bootha i jakos mi sie nie podoba. Nie powiem że zupełnie przeciwieństwo brata, ale go nie lubię. Bones fajnie zwaliła go z krzesła Sprawa była trochę zakręcona. Coraz bardziej mnie denerwuje to ze nie ma w tym sezonie wątku przewodniego. Carl wrócił do laboratorium, chyba to najbardziej odpowiednia osoba na tym miejscu.
Brat Bootha to dupek i nie docenia tego co Seeley dla niego robi/ł. Byłam dumna z Bones jak zepchnęła go z krzesła . Aż musiałam cofnąć ten fragment i obejrzeć go jeszcze raz
Co wy mówicie, że Edison nie jest spontaniczny? A kto z Hodginsem skonstruował maszynę do sortowania śmieci?
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p