miejsce urodzenia: Chipping Norton, Oxfordshire, Anglia, Wielka Brytania data urodzenia: 1972-06-02 prawdziwe nazwisko: Wentworth Earl Miller III
Wentworth Miller urodził się w Anglii, dorastał w takich miastach jak: Brooklyn, Nowy Jork. Studiował literaturę angielską na Uniwersytecie Princeton. Zafascynowany przemysłem rozrywkowym wkrótce po ukończeniu szkoły przeniósł się do Los Angeles. Przez krótki czas zajmował się pisaniem scenariuszy dla produkcji telewizyjnych, jednak porzucił to na korzyść aktorstwa. Występował gościnnie w "Buffy- postrach wampirów", "Czas Twojego życia". Pojawił się także, jako Adam, w serialu "Popular".
Filmografia:
aktorzy:
2007:Prison Break: The Road to Freedom jako Michael Scofield 2005:Niewidzialny (Stealth) jako EDI (głos) 2005:Prison Break jako Michael "Fish" Scofield 2005:Confession, The jako Mąż/Więzień 2003:Underworld jako Dr Adam Lockwood 2003:Piętno (Human Stain, The) jako Młody Coleman Silk 2002:Witness from Dinotopia jako David Scott 2002:Discovering Dinotopia jako David Scott 2002:Dinotopia jako David Scott 2001:Room 302 jako Server #1 2000:Romeo i Julia (Romeo and Juliet (I)) jako Paris
aktorzy (gościnnie):
2005:Ghost Whisperer jako Sierżant Paul Adams 2003-2005:Joan z Arkadii (Joan of Arcadia) jako Ryan Hunter (2005) 1999-2001:Asy z klasy (Popular) jako Adam Rotchild Ryan (2000) 1999-2000:Czas na Twoje życie (Time of Your Life) jako Nelson 1997-2003:Buffy: Postrach wampirów (Buffy the Vampire Slayer) jako Gage Petronzi (1998) 1994:Ostry dyżur - pilot (ER) jako Mike Palmieri (2000)
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez Finarfin, łącznie edytowano 2 razy
Malenstwo napisał(a):Wiecie, że on ma oczy w 2 kolorach? Jedno jest piwne a drugie niebieskie
Tak! Też to gdzieś czytałam, choć tego wcale nie widać ... więc być może to jakiś szwindel
domi215 napisał(a):odcieli mu te dwa palce to była wielka masakra...
Ja nie mogłam patrzeć ...
Wentworth jest fajny, sympatyczny dla oka i w ogóle Jego głos mnie powala po prostu Denerwują mnie tylko plotki o tym, że jest gejem xD Moim zdaniem plotka całkowicie wyssana z palca - Went jest na tyle inteligentny żeby wiedzieć, że takie wyznanie mu nie zaszkodzi w karierze, bo jest naprawde dobrym aktorem. Konkluzja jest taka - gdyby był po drugiej stronie rzeki to by o tym powiedział, a nie się z tym krył
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p