pobierz plik w całości
Witam!
Jaka jest wasza ulubiona stacja Telewizyjna pod względem emitowania hitów kinowych ?
Wypisujcie typy tak:
TV Ogólnodostepne: np. TVP1, Polsat, TVN [bez kablówek itp]
TV [źródło] np. kablówka: HBO
@ moje:
TV: Polsat
TV cyfra+: Viva ;]
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 6 lut 2007, o 23:22 przez Taifun, łącznie edytowano 1 raz
ja chyba też Polsat, chociaż Tvn ma lepsze filmy, ale sie wkurzyłem na tą stacje, nie uczciwie podchodzą do fanów seriali zagranicznych Puści li 5 odcinków supernatural i ucięli... jak tak można robić, kumam że to biznes, ale Ci co obejrzeli te 5 odcinków mogą uważać to za stracony czas, mówi oczywiście o tych co nie mają dostępu do netu Po za tym filmy takie jak Soprano czy Six feet under zawsze puszczają w nocy, durna stacja
1. BSG, Dexter, The Shield 2. 24, Skins, 3. Supernatural, The Black Donnellys, Rescue Me, Veronica Mars, True Blood 4. Californication, Entourage, Chuck, House M.D., Sons of Anarchy, HIMYM, Lost, Moonlight 5. Rome, Weeds, The Tudors, Hung, Castle, Breaking Bad, 6. Grey's Anatomy, Desperate Housewives, Damages, 7. Stargate SG-1, Atlantis, The 4400, Private Practice
Nowe, które oglądam: Stargate: Universe, Flash Forward
ja wolę Polsat bo jest najlepszy pod względem informacji. Nie wiem czemu tak się podniecacie tymi Faktami w TVN jak oni słabi są pod względem merytorycznym i czasem jak oglądam ich felietony w specjalizacjach jakie znam to normalnie śmieję się do łez. TVN = ilość, Polsat = jakość
no i wiadomości trzymają się czołówki z Panoramą. Czyli Polsat , Wiadomości, Panorama, itd.
A TVNowskie Fakty to klapa totalna.
no wiec tak ostatnio mowili w tvp1 ze wiadomosci maja wieksza ogladalnosc niz fakty oglada ponad 4 mln polakow to i tak duzo a wzrasta ich coraz wiecej widac ze wola takie wiadomosci niz inne
Cya napisał(a):O [ Dodano: 23 Kwiecień 2007, 1:18 pm ] a FAKTY to są faktycznie beznadziejne, kiedyś za czasów z Lisem były lepsze
Popieram, też oglądałam jak Lis prowadził a teraz jak chyba większość przeniosłam się na Polsat i ich Wydarzenia.
A z pozostałych kanałów to chętnie a nawet rzekłabym bardzo chętnie oglądam AXN HBO i HBO2 czasami zerknę na TVN ale to ze względu na NIANIE no i oczywiście POLSAT bo leci tam PRISON BREAK oraz wiele innych ciekawych filmów Pobierz plik w całości
Jak feniks z popiołu wstanę Odrodzę się By wnieść w twoje życie zamęt...... http://zibi.blogabet.com/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p