The Good Wife is a drama starring Emmy Award winner Julianna Margulies as a wife and mother who must assume full responsibility for her family and re-enter the workforce after her husband's very public sex and political corruption scandal lands him in jail. Pushing aside the betrayal and crushing public humiliation caused by her husband Peter (Chris Noth), Alicia Florrick (Margulies) starts over by pursuing her original career as a defense attorney. As a junior associate at a prestigious Chicago law firm, she joins her longtime friend, former law school classmate and firm partner Will Gardner (Josh Charles), who is interested to see how Alicia will perform after 13 years out of the courtroom. Alicia is grateful the firm's top litigator, Diane Lockhart (Christine Baranski), offers to mentor her but discovers the offer has conditions and realizes she's going to need to succeed on her own merit. Alicia's main competition among the firm's 20-something new recruits is Cary (Matt Czuchry), a recent Harvard grad who is affable on the surface, but will use any means to ensure that he, not Alicia, secures the one full-time associate position that's available. Fortunately, Alicia finds an ally in Kalinda (Archie Panjabi), the firm's tough in-house investigator. Gaining confidence every day, Alicia transforms herself from embarrassed politician's scorned wife to resilient career woman, especially for the sake of providing a stable home for her children, 14-year-old Zach (Graham Phillips) and 13-year-old Grace (Makenzie Vega). For the first time in years, Alicia trades in her identity as the "good wife" and takes charge of her own destiny.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Świetny pilot Nie spodziewałem się, że aż tak mi się spodoba ten serial. Niby nic nadzwyczajnego... prawnicy, główna bohaterka żoną byłego prokuratora, sprawy, sąd. Ale mnie pilot zaskoczył. Wszystko działo się tak szybko, że wydawało mi się, że odcinek trwał 10 min. Świetna główna bohaterka. Zaletą tego serialu jest także to że gra tam Christine Baranski. Odcinek trzymał w napięciu od pierwszej do ostatniej minuty. Polecam
Pilot mi się podobał, chociaż nie jestem pewna jak ten serial będzie dalej wyglądał. Sprawa z pierwszego odcinka została zamknięta, więc chyba będzie coś na wzór seriali kryminalnych, czyli jeden odcinek = jedna sprawa + ew. wątek główny gdzieś w tam tle. Będę oglądać dalej to się przekonam
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
Bardzo dobry pilot. Jeszcze nie wiem czy będę serial oglądał, zobaczę parę odcinków i zdecyduje, ale jest całkiem duże prawdopodobieństwo, że tak. Jak na serial prawniczy całkiem sporo się dzieje i nie można się nudzić, sprawa została nieźle poprowadzona o wszystko skończyło się pomyśli Alice i utarła nosa oskarżycielowi Podoba mi się cała sytuacja - zdradzona żona znalazła nową pracę w kancelarii prawniczej po 13 latach przerwy i próbuje sobie radzić. Dodatkowo w tle wyścig szczurów, konflikty w domu i pracy oraz chęć powrotu męża. Polecam.
Wielka oglądalność, drugi sezon w planie. Kurde, muszę się przyjrzeć bliżej "The Good Wife", a po pochlebnym wypowiedziach poprzedników widzę, że warto. Tylko kiedy się znajdę czas, żeby to obejrzeć? Może w wakacje...
------------------------------------------------------------------------------------------- Jednak udało mi się znaleźć czas po sesji i jestem teraz na bieżąco. A jeśli chodzi o jakość serialu, to jest ona naprawdę świetna! Właśnie takiego serialu prawniczego mi brakowało, genialnie zagrana główna bohaterka, ciekawe postacie drugoplanowe, interesujące sprawy. Dużo dobrego jest w tym serialu, czekam na następne odcinki i dalsze rozwinięcie wątki rodziny Florrick.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p