pobierz plik w całości
Czy spotakały was Śmieszne/głupie/dziwne/żałosne zdarzenia niekoniecznie w miłości ? [dział o nas jest zapchany, więc warto trochę go odluzować skoro temat łapie się w tym dziale ]
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Pewnego wieczoru{pod koniec pracy} siedziałyśmy z koleżanką przy swoich kasach,ja siedziałam najbliżej otwartych drzwi więc zrobiło mi się zimno i mówię do niej :-zobacz, futerko mi stanęło z zimna-koleżanka ze śmiechu położyła się na kasie i zaczęła pokazywać palcem w jedną stronę , patrzę a tam stoi facet i szczerzy zęby.Nie wiem co sobie wyobraził ale mnie chodziło o "gęsią skórkę"
Ja moge napisać o rzeczy, która sie trzytrafiła mi tydzien temu czy to jest śmieszne nie wiem oceńcie to sami, ja leżałem i ryłem sie ze śmiechu.. Więc byliśmy na skateparku na rolkach no i wracamy koło Tesco i tam był taki cały pusty parikng i na śrdoku dwa wózki na zakupy wiec, dwóch moich kumpli wlazło do tych wózków, a ja i kumpel zaczeliśmy je pchac ( ścigać sie), a i byliśmy cały czas na rolkach no i tak jechaliśmy, a tu kraweżnik ja mój wózek zatrzymałem, a kumpel puścił no i kolo razem z wózkiem wyleciał na ulice ( wszyscy sie patrzyli na nas jak na wariatów) chłopakowi nic sie nie stało tylko zaraz potem przyleciała ochrona Nie wiem czy zrozumielscie bo troche pogmafachałem
timon, tez jeździłam wózkiem po pustym parkingu - bardzo mi się podobało. Jednak na koniec zabawy postanowiono mnie zamknąć w tym wózku ... jako iż jestem zwinna udało mi się z niego wygrzebać i skopać tyłki tym, którzy mi to zrobili ogólnie rzecz ujmując - wyścigi wózkami sklepowymi są w deche
Kiedyś poszłyśmy z dziewczynami z pracy do takiego sklepu,była też dziewczyna (ok 40),która boi się myszy.Dla jaj krzyknęłam,,o mysz!!,, a ona wskoczyła do wózka z zakupami.Zupełnie nie wiem jak jej się to udało,ale wyobrażcie sobie miny tych wszystkich ludzi na około.
heheh a moja siostra widząc w metrze dwóch kolesi śmierdzących starym potem i piwem do tego mówili po Polsku krzyknęła "Śmierdziele" i zwiała czym prędzej Ona to ma tak czasami ale zaczynać nie radzę
Rzecz się działa w akademiku.Panowie zrobili sobie małą imprezkę,w trakcie której przepaliła się żarówka w pokoju. 2 poszło poszukać nowej a reszta nudziła się w pokoju,więc postanowili sprawdzić czy uda się tą starą żarówkę wsadzić do ust a pózniej wyjąć.Gdytamci 2 wrócili z żarówką,po wkręceniu jej zobaczyli,że jeden gościu siedzi z tą starą w ustach i nie może jej wyjąć.Zadzwonili po taksówkę i zawiezli chłopaka do szpitala,gdzie lekarz po nacięciu kącików ust wyjął mu ,,wadliwy towar,,.Po powrocie spotkała ich niespodzianka,bo w pokoju siedział następny głupek z żarówką w ustach (chciał się upewnić,czy faktycznie nie da się jej wyjąć).Zadzwonili znowu po taksówkę ,tym razem inną,aby taksiarz nie pomyślał,że są nienormalni.Wchodzą do szpitala,a tam siedzi pierwszy taksiarz z żarówką w ustach.
takich wydarzeń to jest full poprostu no nie odchodząc daleko nie dawno w szkole;
Z kumpelą miałysmy dyżur w szatni było nudno ... tak siedzimy siedzimy i przychodzi jakiś facet . Pyta ;
-Dzieńdobry czy jest moze łopata? ja na to ,ze pewnie u konserwatora a on; ale przepraszam my sie zle zrozumielismy chodzi mi o moją zone Haline ŁOPATE
normalnie taka lipa ,ze nie wiedziałam co powiedzieć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p