1991 Magia
1993 Peligro
1995 Pies Descalzos
1997 The Remixes
1998 Dónde Están los Ladrones?
2000 MTV Unplugged
2001 Laundry Service .
2004 Live & Off the Record - Płyta CD i DVD z koncertów Shakiry.
2005 Fijación Oral vol.1
2005 Oral Fixation vol.2
Największa obecnie gwiazda latinoamerykańska. Kariere rozpoczynała w wieku 14lat, pierwszy megasukces przyszedł w roku 1995 wraz z płytą Pies Descalzos i hitem Estoy Aqui.
Potem wszystko potoczyło się szybko, kolejne płyty to umacnianie pozycji na rynku południowo amerykańskim... w 2000 Shakira została zaproszona przez MTV i nagrała program MTV Unplugged... Rok później a 10lat po debiucie światło dzienne zibaczył pierwszy anglojęzyczny longplay. Hity "Whenever Wherever" czy "Underneath your clothes" wspinały się na szyczyty list przebojów światowych list przebojów. Potem nadeszła przerwa az do 2005 roku w którym to na rynku ukazały się dwie płyty. Fijación Oral vol.1 skierowana do hiszpańskojęzycznej widowni i Oral Fixation vol.2. Obie odniosły sukces a 2 doczekała się reedycji z nowym hitem Hips don't lie.
Najnowszy singiel Shakiry to Illegal:
http://www.youtube.com/watch?v=jOKeMSag4bI
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
a tak poważnie, jest z tym swoim Antonio już ładnych pare lat więc naprawde nie wierzcie w to co pisze Życie na gorąco o tym że ma romans z Robbiem Williamsem ŻnG bazowało na trzech zdjęciach z ceremoni WMA z 2005 przez rok pkazując je jako dowód romansu a jakiś miesiąc temu napisali że Shakira ma nowego partnera wspomnianego Antonio (nie ważne że są już razem x-lat)
Co do embargo, to troche taka ściema, jak z tym że mur Chiński widać z kosmosu... Pzez pewien czas nie była mile widziana w Argentynie po tym jak jej potencjalny teściu zrzucił kraj na skraj bankructwa... Teraz wszystko jest okay, ona normalnie koncertuje w Buenos itd
alvaro napisał(a):Najnowszy singiel Shakiry to Illegal
Ja to znalazłam jakisz czas temu, bo szukałam fajnych piosenek Santany... Jest śwetna. Tekst, melodia... Super. Na wakcyjne rytmy to obowiązkowo Hips don't lie.
Podoba mi się jej muzyka a te kubańskie rytmy są tak pociągające jak cygara Uwielbiam
(mimo że jestem kobietą)patrzeć jak Shakira tańczy,to co ona robi ze swoim ciałem pod czas tańca po prostu jest piękne.
A teraz chce się z Wami podzielić pięknym zdjęciem Shakiry z wczesnych lat szkolnych: Czyż nie wyglądała już wtedy uroczo??A te czarne włosy zupełnie inna osoba
Jak feniks z popiołu wstanę Odrodzę się By wnieść w twoje życie zamęt...... http://zibi.blogabet.com/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p