Robert Hawkins (grany przez Lennie James) to najbardziej tajemnicza postać w Jericho.
W odcinku 1.02 dowiadujemy się od samego Hawkingsa, że był policjantem w St. Louis i po 11 września 2001 przeszedł pełne szkolenie w zakresie różnorakich ataków. Jest w stanie zdekodować kod Morsa, co także widzimy w tym odcinku. Zna się na najbardziej skomplikowanych urządzeniach, potrafi wpaść na pomysły, jakie nigdy nie przyszły by nikomu do głowy.
W kolejnych odcinkach tajemnica nawarstwiają się.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez aja, łącznie edytowano 1 raz
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Jeżeli przyjąć go jako symbol to jest on identyczną "postacią", jak wyspa w lostach, praktycznie nic o nim nie wiem, tylko tyle, że nie mieszkał z rodzinom przez dosyć spory okres czasu żona zdążyła już sobie znaleźć zastępce, gdy nagle powraca, zabiera rodzinę do Jericho tuż przed wybuchami.
No strasznie tajemniczy koleś nic kompletnie o nim nie wiadomo tylko tyle ,że
byłym policjantem z St. Louis ale to tylko przykrywka może dla grubszej organizacji dla której pracuje No i wymyślił niezłą historyjke Fajna postać ale zarazem bardzo tajemnicza
Prawdopoobnie jest w jakimś tajnym rządowym porjekcie agentem bo na szkoleniach nie nauczył by się tylu rzeczy ale niewykluczone że jest szpiegiem.
Wysokoprawdopodobne jest że zna język mandaryński.
Wie zbyt wiele.Jeśli autorzy serialu chcą być rzeczowi,nie będą wciskać kitu amerykanom i innym że rząd amerykański jest tak wspaniale poinformowany że wie wszystko o przyszłych atakach terrorystycznych,patrz 9.11. Tak więc pewnie jest szpiegiem,działającym na dwa fronty,albo...po prostu jest jedyną postacią Jericho która przeczytała scenariusz Wie dokładnie co się dzieje w mieście,możliwe że współpracował przy ataku,fajny człowiek,miło się o nim pisze
Powstaje tyraz tylko pytanie:czy inne,postaci,nie mylić z aktorami nie czytały tego scenariusza z typowej amerykańskiej leniwości czy też są jak wielu amerykanów analfabetami.
Wysokoprawdopodobne jest że zna język mandaryński.
nie na pewno, w końcu powiedział Jake'owi, że po prostu rozróżnia chiński od mandaryńskiego i powiedział, że to tak samo jak odróżnienie niemieckiego od angielskiego czy coś w tym rodzaju
wqrza mnie jak rodzina odrywa go od obowiązków, a teraz tylko czekam na 12 odcinek po zakończeniu 11, ta krótka wiadomośc...
Ciekawa i interesująca postać a zrazem bardzo tajemnicza.Pojawienie się znajomej - Sarah-
może rzuci trochę światła na wydarzenia z życia Hawkins'a z przed wybuchów.Ciekawe czy naprawdę razem z nią służył w policji,co jest prawdą a co fałszem z tego co opowiedział ludziom w Jericho no i żonie Nie mogę doczekać sie wyjaśnienia tego wszystkiego....
Jak feniks z popiołu wstanę Odrodzę się By wnieść w twoje życie zamęt...... http://zibi.blogabet.com/
Ja go nawet lubię, ale denerwuje mnie to że ciągle jest taki tajemniczy. Już 6 odcinków pierwszego sezonu obejrzałem i dalej nic mi o nim nie wiadomo, ale się zbliżamy do prawdy więc może dziś. ;p
Robert - jedna z bardziej pozytywnych dla mnie postaci. Zażarcie walczył o własną rodzinę, potrafił współpracować z Jake'iem, w końcu wychodzi na jaw co z niego za ziółko - ale nadal na plus. Akcje z nim w roli głównej też niczego sobie - motyw bomby i ambasady
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p