Pieczur przyprowadza do Zenona Kalińskiego kontrahentów gotowych kupić jego stację telewizyjną. Kontrahentami okazują się Koryto i Mond , który nie ukrywa, że los córki Zenona jest w jego rękach. Nie mając wyboru, Zenon sprzedaje TV MAX. Ala przy dyskretnej pomocy Kosmy wymyka się z rąk porywaczy. Niestety, Kosma zostaje zdemaskowany przez gangsterów. W rzeczywistości nazywa się zupełnie inaczej i wcale nie studiuje dyrygentury. Grand dostaje polecenie zlikwidowania go. Jednocześnie Mond ma dokonać egzekucji Zenona - człowieka, który wie za dużo. Dochodzi do konfrontacji. Grand ocala życie Kosmie, rozbija "drużynę pierścienia", zwabia Monda w pułapkę. Żąda teraz spełnienia obietnicy, jaką mu dały Aldona i Alicja - wolność za Monda.
Extra był odcinek! Moim zdaniem był najlepszy ze wszystkich odcinków z 2 sezonu Z tej Rity to niezła **** Grand jest złą postacią,ale bardzo go lubię i możecie mi powiedzieć czy on umarł czy nie?? Bo w sumie Topor nic nie powiedział Kruszonowi Nigdy bym nie wpadła na to że Kosma okaże się bratem Rysia albo że ta siostra zakonna jest matką ojca Alicji Ogólnie nie mogę się doczekać następnego odcinka
Też mi się podobał odcinek Wolałabym żeby Topor taką "jazdę" zrobił Mondowi, a nie Grandowi, ale cóż, w końcu to nie Mond zabił mu syna.. Nie wiem, czy Grand żyje, ale on z wielu opresji wychodził, chociaż taka "przejażdżka" i jeszcze podpalanie.., ciężko powiedzieć.
Tego że Kosa jest bratem Rysia też się nie domyśliłam, to że chroni Alę przechodziło przez myśl, ale nie jako brat Rysia. A z tą siostrą zakonną to już w ogóle, czego to oni nie wymyślą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p