Ogłoszenia
Najlepszy serial wszech czasów - rankingi i głosowanie -
głosuj
Pobieraj seriale z sieci -
download
Jaki serial polecasz? -
napisz
Najlepsze seriale Wg filmweb.pl -
zobacz
Zobacz kto zdobył
Złote Globy 2009
Odcinek 12 Słowo Honoru • peb, rapidshare
dodano 10 gru 2006, o 18:41
Pieczur przyprowadza do Zenona Kalińskiego kontrahentów gotowych kupić jego stację telewizyjną. Kontrahentami okazują się Koryto i Mond , który nie ukrywa, że los córki Zenona jest w jego rękach. Nie mając wyboru, Zenon sprzedaje TV MAX. Ala przy dyskretnej pomocy Kosmy wymyka się z rąk porywaczy. Niestety, Kosma zostaje zdemaskowany przez gangsterów. W rzeczywistości nazywa się zupełnie inaczej i wcale nie studiuje dyrygentury. Grand dostaje polecenie zlikwidowania go. Jednocześnie Mond ma dokonać egzekucji Zenona - człowieka, który wie za dużo. Dochodzi do konfrontacji. Grand ocala życie Kosmie, rozbija "drużynę pierścienia", zwabia Monda w pułapkę. Żąda teraz spełnienia obietnicy, jaką mu dały Aldona i Alicja - wolność za Monda.
dodano 12 gru 2006, o 16:20
Extra był odcinek! Moim zdaniem był najlepszy ze wszystkich odcinków z 2 sezonu

Z tej Rity to niezła ****

Grand jest złą postacią,ale bardzo go lubię i możecie mi powiedzieć czy on umarł czy nie?? Bo w sumie Topor nic nie powiedział Kruszonowi Nigdy bym nie wpadła na to że Kosma okaże się bratem Rysia

albo że ta siostra zakonna jest matką ojca Alicji

Ogólnie nie mogę się doczekać następnego odcinka
Jesteś uploaderem?
Dlaczego hostujesz pliki na rapidshare skoro hotfile oferuje wysokie stawki za pobieranie twoich plików!
Obecnie wszyscy przechodzą na hotfile z prostej przyczyny. Zamiast punktów możesz zbierać prawdziwe pieniądze. Ponad 10$ za 1000 pobrań. Mało? Przekonaj się sam i dorabiaj jako uploader serwisu hotfile.com - więcej informacji
precyl • darkwarez • download • peb.pl • rapidshare
dodano 12 gru 2006, o 16:32
Też mi się podobał odcinek

Wolałabym żeby Topor taką "jazdę" zrobił Mondowi, a nie Grandowi, ale cóż, w końcu to nie Mond zabił mu syna.. Nie wiem, czy Grand żyje, ale on z wielu opresji wychodził, chociaż taka "przejażdżka" i jeszcze podpalanie.., ciężko powiedzieć.
Tego że Kosa jest bratem Rysia też się nie domyśliłam, to że chroni Alę przechodziło przez myśl, ale nie jako brat Rysia. A z tą siostrą zakonną to już w ogóle, czego to oni nie wymyślą
dodano 12 gru 2006, o 16:49
Mi sie wydaje że Grand jednak przeżył bo było takie ujęcie po tej przejażdżce zbiżenie na twarz i on tam troche powiekom ruszał
Jeśli chodzi o Kosme to przeczuwałem i nawet na poczatku tak myślałem że on psem jest jednak zmylił mnie 11 odcinek
Jeśli chodzi o Rite to coś mi się wydaje że jeszcze jej się dostanie i nie ujdzie jej to na sucho
Ale najbardziej cieszy mnie to że złapali Monda
-
- Czas Honoru (2008)
michaelfree » 9 paź 2008, o 12:23
- 19 Odpowiedzi
- 3569 Wyświetlone
- Ostatni post engee

30 lis 2009, o 23:50
Seriale
-
- Najpopularniejsze słowo
timon » 2 maja 2007, o 18:34
- 43 Odpowiedzi
- 2189 Wyświetlone
- Ostatni post tonej

14 sie 2007, o 21:56
O nas, inne & off-topic
-
- The L Word / Słowo na L (2004)
lupi0o » 14 wrz 2009, o 22:09
- 1 Odpowiedzi
- 77 Wyświetlone
- Ostatni post juliee

16 paź 2009, o 14:42
Seriale
-
- Odcinek 1 Stinger
magik » 18 lis 2006, o 10:02
- 0 Odpowiedzi
- 551 Wyświetlone
- Ostatni post magik

18 lis 2006, o 10:02
Archiwum
-
- Odcinek 5 Wkręt
magik » 18 lis 2006, o 10:04
- 0 Odpowiedzi
- 582 Wyświetlone
- Ostatni post magik

18 lis 2006, o 10:04
Archiwum
Powrót do Archiwum
Sprawdź Odcinek 12 Słowo Honoru w internecie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download: rapidshare, napisy, megaupload, peb.pl, chomikuj, filmweb, torrent
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, fileupload, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, odsiebie.com, megashares, peb.pl, filefactory, hotfile
znajdziesz tutaj napisy, odcinki seriali, soundtrack
formaty: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
oraz takie seriale jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com,ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p