Nurse Jackie is a half-hour dark comedy that is at turns wicked, heartbreaking and funny. Edie Falco stars as the title character Jackie O'Hurley, a strong-willed and brilliant -- but very flawed -- emergency room nurse in a complicated New York City hospital. A lapsed Catholic with an occasional weakness for Vicodin and Adderall to get her through the days, Jackie keeps the hospital balanced with her own kind of justice. Every day is a high wire act of juggling patients, doctors, fellow nurses and her own indiscretions.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Obejrzałam dziś pilota, trochę w ciemno, bo o serialu wiedziałam tylko tyle, że jest od Showtime, ale właśnie to mi wystarczyło, bo jeszcze się nie zawiodłam na produkcjach tej stacji .
Nie umiem i nie lubię oceniać po jednym odcinku, ale zapowiada się nieźle. Cooper jest dobry, i jeszcze ta młoda pielęgniarka/stażystka . Postaram się napisać coś więcej jak obejrzę kilka następnych odcinków.
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
Obejrzałem i muszę powiedzieć, że podobało mi się. Jest troche czarnego humoru, jest dramat, są ciekawe przypadki medyczne. Poza tym to Showtime. Aktorzy i bohaterowie też się spisują.
Myśle, że zdecydowanie lepszy pilot niż pilot HawthoRNe.
także zacząłem oglądać bo to serial Showtime Zawsze można było później zrezygnować. Co się okazało? Wg mnie najlepsza premiera lata z seriali które oglądnąłem. Polecam każdemu I jak kontrowersyjnie skończył się pierwszy sezon
Kurde, świetny serial. Czekałem z początku aż wszystkie odcinki zostaną przetłumaczone i dopiero teraz wziąłem się za obejrzenie całego sezonu. Muszę powiedzieć, że się nie zawiodłem na Showtime, a wręcz zaskoczyli mnie bardzo pozytywnie tą produkcją. Tytułowa Jackie jest niesamowita, w ogóle każda z głównych postaci w serialu jest b. dobra. Serial się nie nudzi, jest interesujący i czasami zaskakujący. Teraz z niecierpliwością czekam na drugi sezon, pierwszy zakończył się bardzo dziwnie.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
I jesteśmy już po pierwszym odcinku drugiego sezonu.
Mi się podobała, bardzo fajna muzyka w paru scenach. Poza tym ten serial jest bardzo przyjemny! Świetnie się go ogląda. Szkoda tylko, że nie ma już Mo-Mo.
Już po pierwszym wyemitowanym odcinku Showtime zapowiedziało kolejny sezon.
Fajnie, że jest 4 sezon, szkoda tylko, że i "Tara" go nie dostała.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Skończyłem 3 sezon i muszę powiedzieć, że zakończenie trochę mnie zaskoczyło. Muszę powiedzieć, że jestem zadowolony z poziomu serialu, trzecią serię oglądało mi się bardzo dobrze, z resztą tak samo jak poprzednie dwie. Jackie powoli dążyła do rzucenia leków, ale
Spoiler:
przepisanie leków dla córki przez terapeutkę
niestety trochę skomplikowało sprawę. O'Hara zaproponowała tzw. "mniejsze zło", zobaczymy jak to będzie funkcjonować w następnym sezonie. Pozostała jeszcze sprawa Kevina, który wyznaje coś w ostatnich chwilach finału sezonu. Zaskoczyłem się. Wiedziałem, że nie będzie posądzenie Jackie i Eddiego o romansowanie, bo nic na to nie wskazywało oprócz dość dziwnej rozmowy Kevina i Eddiego podczas odbijania piłki. A tu nasz Kevin wyskoczył z
Spoiler:
romansem.
Jackie,
Spoiler:
która spodziewała się posądzenia o zdradę, sama została zdradzona - ładny paradoks. Z początku zaskoczyła mnie jej reakcja o wyprowadzce z domu, ale po zastanowieniu - przecież tak postąpiłaby każdy zdradzona żona.
Jestem ogromnie ciekawy, co twórcy wymyślą nam na kolejny sezon. Poza tym muszę oczywiście wspomnieć o rewelacyjnej obsadzie serialu. Akalitus, Kelly
Spoiler:
(świetny motyw z nim wyszedł w przedostatnim odcinku, jak się okazało, że sam wziął sobie kilka plastrów),
Thor, Zoey, Sam, Coop - są po prostu genialni!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p