pobierz plik w całościNatalie Portman miejsce urodzenia: Jerozolima, Izrael
data urodzenia: 1981-06-09
prawdziwe nazwisko: Natalie Hershlag
Filmografia: 2007: Smoker, The jako Nicole Bonner
2007: My Blueberry Nights
2007: Mr. Magorium's Wonder Emporium
2006: Zakochany Paryż (Paris, je t'aime) jako Francine (segment "10th arrondissement")
2006: Duchy Goi (Goya's Ghosts) jako Ines
2005: V jak Vendetta (V for Vendetta) jako Evey Hammond
2005: In Search of Ted Demme jako ona sama
2005: Free Zone jako Rebecca
2005: Domino one jako Dominique Bellamy
2005: Gwiezdne Wojny - Epizod 3: Zemsta Sithów (Star Wars: Episode III: Revenge of the Sith) jako Padme Amidala
2004: Hitler's Pawn: The Margaret Lambert Story jako Narrator
2004: Making of 'Garden State', The jako ona sama
2004: Prawda (True) jako Francine
2004: Powrót do Garden State (Garden State) jako Sam
2004: Bliżej (Closer) jako Alice
2003: Earthlings jako ona sama
2003: Wzgórze nadziei (Cold Mountain) jako Sara
2002: Gwiezdne Wojny - Epizod 2: Atak Klonów (Star Wars - Episode 2: Attack of the Clones) jako Padmé
2001: Beginning: Making Episode I, The jako ona sama
2001: Zoolander jako ona sama
2000: Gdzie serce twoje (Where The Heart Is) jako Novalee Nation
1999: Wszędzie byle nie tu (Anywhere But Here) jako Ann August
1999: Stars of Star Wars: Interviews from the Cast jako ona sama
1999: Gwiezdne Wojny - Epizod 1: Mroczne Widmo (Star Wars - Episode 1: The Phantom Menace) jako Królowa Amidala/Padmé Naberrie
1998-1999: Herkules (Hercules) jako Mimi (głos)
1996: Piękne dziewczęta (Beautiful Girls) jako Marty
1996: Marsjanie atakują! (Mars Attacks!) jako Taffy Dale
1996: Wszyscy mówią: kocham cię (Everyone Says I Love You) jako Laura
1995: Developing jako Nina
1995: Gorączka (Heat) jako Lauren
1994: Leon zawodowiec (Léon) jako Matylda
aktorka (gościnnie):
2001-2004: Rank jako ona sama
1998: Comme au cinéma jako ona sama
1969: Ulica Sezamkowa (Sesame Street) jako ona sama(2003)
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez Nikola, łącznie edytowano 1 raz
Ostatnio widziałam Closer i Garden State i wg mnie nieźle podnosiła poziom gry aktorskiej. Nie jest jakas moja ulubioną aktorką, ale dobrze gra, nawet w beznadziejnym filmie (patrz - Closer). I jest b. ładna
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Z jej filmografii widziałam: Free Zone, Star Wars, Garden State, Closer, Where The Heart Is, Beautiful Girls i Leon zawodowiec. I do żadnej jej roli nie mogę się przyczepić, wszędzie mi się podobała Już nawet jako dziecko (patrz. Beautiful Girls, Leon) grała b. dobrze.
Btw. przyznać się, kto zmienił mi tu zdjęcie, które tak mi się podobało na te obecne?
Ja uwielbiam ja za Leona a ostanio takze za V jak Vendetta - ten film jest swietny.
Chcialbym zobaczyc w koncu Gareden state bo slyszalem ze fajny a jakos tak nie potrafie znalesc nigdzie
V jak Vendetta .....w tym flimie gra nieźle
Garden State ......w tez zajefajnie
.......a pozatym ja dla mnie Gwiezdne Wojny - Epizod 3: Zemsta Sithów ..tu biednie..bo niedny film..
Świetn aktorka, która gra tylko w dobrych filmach, widziałem z jej udziałem:
Leona Zawodowca, trzy czesci Gwiezdnych wojen, Garden State, Gdzie serce twoje, Wzgórze nadzieji oraz ostatnio Gorączke ( tu mała rola). Closer ogladałem juz kilkakrotnie to najlepszy film ostatnich lat !!!
zmieniła nazwisko bo jak grała w Leonie Zawodowcu, to nie zdążyli kazać wykreślić jej nazwiska z książki telefonicznej, więc w napisach w filmie wystąpiła pod innym nazwiskiem i tak jej już to zostało
jeden z rodziców jej ojca był polakiem [chyba jej dziadek ale pewności nie mam, być może była to jej babcia ]
akurat ja jej nie lubię żadnej jej roli, którą widziałem, no chociaż nie było ich dużo
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p