Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
www.kinooko.com - Niebanalna strona kina. Chwilowo ostało się tylko forum (nad nową wersją strony prace niemiłosiernie długo trwają). Forum traktuje o kinie szeroko pojętym, można tam znaleźć prawie każdy gatunek filmowy, jest też dość obszerny dział serialowy . Fajni ludzie, rozbrajająca atmosfera.
Inne profile, blogi, strony z twórczością pokasowałem, albo stały się już mocno nieaktualne i zaginęły w archiwach google.
To ja też się pochwalę swoją stronką... Nie dawno co powstała Moim zainteresowaniem jest muzyka, dj-ing, produkcja utworków itd. Stronka ma być w zamyśle właśnie o mojej skromnej osobie . Macie tam do przesłuchania moje najnowsze seciki, gorąco polecam !! A o to adres: www.djlion.deathlords.pl
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
Strony powstały w ostatni piątek i na razie powoli się rozwijają szczególnie ta o programach rozrywkowych, więc jeśli ktoś interesuje się którymś z tych dwóch tematów to zapraszam na podane strony, gdzie można się łatwo zarejestrować i pogadać w tej chwili skromną grupą.
http://www.rpgseriale.wxv.pl To moje forum z grą RPG z seriali zapraszam jeśli ktoś ma chęć stworzyć swoją ulubioną postać z serialu i pokierować jej losami świetna zabawa gwarantowana
http://www.rpgseriale.wxv.pl Rpg z seriali Gra rpg z seriali. Jesli lubisz jakąs postać z serialu, albo jakąś Gwiazdę to zarejestruj sie i ją stwórz. Ta gra to świetna zabawa, a kto nie lubi wcielać się w swoich ulubieńców.Możesz być swoim ulubieńcem i kierować jego losem...
Przeżywam: Fringe (S04), Castle (S04), Community (S03), The Walking Dead (S02), Psych (S06), Glee (S03), The League (S03), Vampire Diaries (S03), Modern Family (S03), 2 Broke Girls (S01), Sherlock (S02), Shameless (S02), Southland (S04), Justified (S03), Spartacus: Vengeance, The Office (S08), White Collar (S03), Parks and Recreation (S04) Nadrabiam: 30Rock (S03)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p