Tak jak w temacie - użytkownicy forumtv.pl wybierają najlepszy serial. Stary czy nowy, polski czy zagraniczny, telenowela czy anime - nie ma różnicy. Głosowania trwa do... końca świata i jeden dzień dłużej Nie musisz głosować na jeden serial, dziennie możesz oddać ile tylko chcesz głosów, ALE musisz podać przynajmniej jedno zdanie uzasadnienie i między twoimi postami muszą być co najmniej dwa inne. Dyskusja w temacie jest dopuszczalna o ile podasz serial na, któremu przyznajesz punkcik. No właśnie punkty. Nie będziemy się bawić w średnią bo to niepotrzebne. Każdy w swoim poście daje serialowi jeden punkt. Przykładowy post powinien wyglądać tak:
+1 dla Battlestar Galactica za niesamowitą historię
(tutaj natomiast powinien znajdować się już uzupełniony ranking)
Jak będą jakieś pytania, uwagi lub sugestię proszę pisać.
Miło mi, że mogę być pierwszą osobą wpisującą swój typ.
Chwilowo podaję tylko jedną pozycję. Nad dwoma następnymi muszę się zastanowić.
Przechodząc do rzeczy powiem tak: LOST +1
Mój typ uwzględnia wiele różnych czynników, a nie tylko to, że jeden sezonb był słabszy od drugiego, a następny był znowu lepszy, czy gorszy. Po prostu historia trwa już od kilku ładnych lat. Poza tym wymienność bohaterów wiodących. Czasami zdarza się, że przez 8 sezonów jeden człowiek panuje w każdej sekundzie serialu. Jak wiadomo również, sezon 6 będzie ostatnim w historii serialu. Mam nadzieję, że końcowe epizody nie sprawią, że będę żałował mojego typu.
Rozumiem, że mogę jeszcze dwa głosy oddać w czasie późniejszym?
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Stargate: Universe, Dexter, Family Guy, Stargate SG-1, Human Target, Lie To Me
How i meet you mother +1 Serial ma niesamowitą obsadę aktorską. Świetne dialogi. Niektóre z zalet nie można opisać to po prostu trzeba zobaczyć . Dodam, że z takim humorem się jeszcze nie spotkałem. Idealny serial na poprawę humoru.
Sons of Anarchy +1 Podoba mi się fabuła w tym serialu. Jeszcze o klubie motocyklowym nie było. Nie przepadam za sensacyjnymi filmami i serialami ale sonsi to hybryda. Oprócz naparzanki i scen akcji (których jest nadspodziewanie mało) mamy do czynienia z przemyśleniami nad sensem życia. To po prostu trzeba zobaczyć!
Kraków to piękne miasto. Kraków ma w sobie urok jakiego nie ma żadne inne miasto w Polsce. Kraków świeci w tym względzie przykładem . Jestem z Krakowa i się tego nie wstydzę
Sons of Anarchy +1 Podoba mi się fabuła w tym serialu. Jeszcze o klubie motocyklowym nie było. Nie przepadam za sensacyjnymi filmami i serialami ale sonsi to hybryda. Oprócz naparzanki i scen akcji (których jest nadspodziewanie mało) mamy do czynienia z przemyśleniami nad sensem życia. To po prostu trzeba zobaczyć!
No właśnie o tym mówiłem. Sons of Anarchy +1 - za oryginalny pomysł. Coś nowego w porównaniu z grzecznymi i pięknymi superbohaterami zalegającymi seriale od 20 lat.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Stargate: Universe, Dexter, Family Guy, Stargate SG-1, Human Target, Lie To Me
Dobrze ze mam pare glosow bo inaczej nie moglbym sie zdecydowac To moze zaczne od: +1 dla DEXTERA to juz 4 sezon a odcinki dalej trzymaja rowny wysoki poziom. Trzyma w napieciu a poza tym bardzo ciekawy pomysl.
+1 dla Supernatural za braci Winchesterów i fabuła, która pięknie rozwinęła się od pierwszego sezonu
2 - Buffy the Vampire Slayer 2 - Lost 1 - Leverage 1 - How I Met Your Mother 1 - Desperate Housewives 1 - Sons of Anarchy 1 - House 1 - Dexter 1 - Supernatural
+1 dla Grey's Anatomy za ogół, czyli postacie, wątki, zwroty akcji.
2 - Buffy the Vampire Slayer 2 - Lost 1 - Leverage 1 - How I Met Your Mother 1 - Desperate Housewives 1 - Sons of Anarchy 1 - House 1 - Dexter 1 - Supernatural 1 - Grey's Anatomy
PS: Jak dodajecie posty to od razu róbcie ranking!!!
2 - Buffy the Vampire Slayer 2 - Lost 2 - Dexter 1 - Leverage 1 - How I Met Your Mother 1 - Desperate Housewives 1 - Sons of Anarchy 1 - House 1 - Supernatural 1 - Grey's Anatomy
+ 1 dla How I Met Your Mother bo uwielbiam Alyson Hannigan
2 - Buffy the Vampire Slayer 2 - Lost 2 - Dexter 2 - How I Met Your Mother 1 - Leverage 1 - Desperate Housewives 1 - Sons of Anarchy 1 - House 1 - Supernatural 1 - Grey's Anatomy
+1 dla Sons of Anarchy za niezwykle dwa równe i genialne sezony oraz niesamowitą i wartką akcję.
2 - Sons of Anarchy 2 - Buffy the Vampire Slayer 2 - Lost 2 - Dexter 2 - How I Met Your Mother 1 - Leverage 1 - Desperate Housewives 1 - House 1 - Supernatural 1 - Grey's Anatomy[/quote]
+1 Sons of Anarchy Serial pokazuje jak wątła jest linia między dobrem a złem. Poza tym podoba mi się gra aktorska.
3 - Sons of Anarchy 2 - Buffy the Vampire Slayer 2 - Lost 2 - Dexter 2 - How I Met Your Mother 1 - Leverage 1 - Desperate Housewives 1 - House 1 - Supernatural 1 - Grey's Anatomy
Polecam: IT Crowd, Sons of anarchy, True Blood, Spartacus, Battlestar Galactica
4 - Sons of Anarchy 2 - Buffy the Vampire Slayer 2 - Lost 2 - Dexter 2 - How I Met Your Mother 1 - Leverage 1 - Desperate Housewives 1 - House 1 - Supernatural 1 - Grey's Anatomy 1 - Gossip Girl
+ 1 dla Castle bo to jeden z najbardziej niedocenianych seriali tego sezonu
3 - Sons of Anarchy 2 - Buffy the Vampire Slayer 2 - Lost 2 - Dexter 2 - How I Met Your Mother 1 - Leverage 1 - Desperate Housewives 1 - House 1 - Supernatural 1 - Grey's Anatomy 1 - Gossip Girl 1 - Castle
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p