Prawdziwe nazwisko: Mayte Michelle Rodriguez Miejsce urodzenia: Bexar Country, Teksas, USA Data urodzenia: 1978-07-12
Filmografia:
aktorzy:
2009: Trópico de sangre jako Minerva Mirabal 2009: Avatar jako Trudy Chacon 2009: Szybko i wściekle (Fast and Furious) jako Letty 2008: Gardens of the Night jako Lucy 2007: Battle in Seattle jako Lou 2006: Rasa (Breed, The) jako Nicki 2006: Cat's Tale, A jako Jujube (głos) 2005: BloodRayne jako Katarin 2004: Zagubieni (Lost) jako Ana-Lucia Cortez 2004: Control jako Teresa 2003: S.W.A.T. Jednostka Specjalna (S.W.A.T.) jako Chris Sanchez 2002: Błękitna fala (Blue Crush) jako Eden 2002: Resident Evil jako Rain 2002: Women of the Beach jako ona sama 2001: Szybcy i wściekli (Fast and the Furious, The) jako Letty 2001: Trzecia rano (3 A.M.) jako Salgado 2000: Zbuntowana (Girlfight) jako Diana Guzman 1999: Cradle Will Rock 1999: Mordercze lato (Summer of Sam)
aktorzy (gościnnie):
2005: IGPX: Immortal Grand Prix jako Liz Ricarro
aktorzy (zdjęcia archiwalne):
2006: Zagubieni: Opowieść o przetrwaniu (Lost: A Tale of Survival) jako Ana-Lucia Cortez 2006: Lost Survival Guide, The jako Ana-Lucia Cortez 2006: Lost: Reckoning jako Ana-Lucia Cortez 2006: Zagubieni: Odsłona (Lost: Revelation) jako Ana-Lucia Cortez 2005: Destination: Lost jako Ana-Lucia Cortez
producent:
2009: Trópico de sangre
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 27 lis 2006, o 20:03 przez magik, łącznie edytowano 2 razy
no nawet bardzo spoko jest bardzo ladna ladniejsza oczywiscie ode mnie hehehe ale jako Ana - Lucia byla jak dla mnie denerwujaca fajnie grala role w szybcy i wsciekli jak dla mnie
Podobały mi się najbardziej trzy filmy z jej udziałem (prócz LOST ) tj: Szybcy i wściekli Resident Evil S.W.A.T. Jednostka Specjalna .Grywała silne i odważne kobiety i to mi się podoba w jej rolach.Osobiście też jest silna i pełna wiary,zaimponowała mi i urzekła tym że nie mając żadnego pojęcia o boksie ubiegała się o rolą Diany Guzman w filmie „Girlfight” (pl. „Zbuntowana”). Po pięciu miesiącach intensywnych treningów sztuki bokserskiej 22-letnia Michelle została zaangażowana do filmu. Jego projekcje wzbudzały aplauz publiki i krytyków a jej doskonała gra została uhonorowana takimi nagrodami jak Deaxville Festival of American Cinema Award i The Las Vegas Film Critics Society Award za najlepszą rolą żeńską.I podziwiam ją po dziś dzień
Ostatnio edytowano 26 kwi 2007, o 01:25 przez Guśka, łącznie edytowano 1 raz
Jak feniks z popiołu wstanę Odrodzę się By wnieść w twoje życie zamęt...... http://zibi.blogabet.com/
widzialam ją w kilku fimach takich jak BloodRayne (podobnie jak w Lost zagrała role denerwujaca i została uśmiercona), Resident Evil (co ciekawe też ja uśmiercili), w za szybkich i za wściekłych fajnie jeździła, ale ogolnie mam mieszane uczucia co do niej... ma taki dziwny wyraz twarzy wlasciwie taki grymas... ale co komu sie podoba
ale na tym zdjęciu jest niepodobna do siebie... ale zdjęcie ładne
Zgadzam się, ładna kobieta. Ale jakoś nie tęsknię za nią w serialu, choć jakby była, to chyba by było ciekawiej
'Brat zamiast Duplo w kołysce miałem winyl, nie pamiętam tej chwili, widziałem ją na zdjęciach, teraz sam nie dowierzam, że już wosk miałem w rękach, mając rok, kilka dni, zero pojęcia o bitach, wyrosłem na jazzie a nie porcjach Bebika...'
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p