pobierz plik w całości
Napiszcie co sądzicie o luznych związkach,kiedy jeden partner ma przelotne romanse a drugiemu to nie przeszkadza .
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 21 cze 2007, o 00:23 przez Wena, łącznie edytowano 1 raz
no więc ja sądze ze to jest głupota ja bym tak nie ppostapila nigdy niechcialabym miec zadnego przelotnego romansu poniewaz wolelabym miec tego jedynego a jak gdyby partner moj mial przelotne romanse to by mi to przeszkadzalo i to bardzo nawet bym zerwala ze swoim partnerem jesli nie jest wobec mnie w porzadku
Uważam ,że luzne związki nie mają sensu,ponieważ wszystko prędzej czy pózniej się rozpadnie.W końcu, któraś ze stron znajdzie kogoś z kim będzie chciała spędzić ,niekoniecznie całe,ale spory kawałek swojego życia.Druga będzie się czuć wtedy oszukana.Przecież nie taki był układ.Chore,ale zdarza się nie tak rzadko.
to nie dla mnie, nie kreci mnie dzielenie sie kobieta z innymi facetami stałe zwiazki sa bardziej wymagajace a ludzie wola isc na latwizne. jak mawiał moj dziadek" do dziwek wystarczy miec tylko pieniadze a do małzenstwa trzeba mieć jaja" :}
Wena napisał(a):Uważam ,że luzne związki nie mają sensu,ponieważ wszystko prędzej czy pózniej się rozpadnie.W końcu, któraś ze stron znajdzie kogoś z kim będzie chciała spędzić ,niekoniecznie całe,ale spory kawałek swojego życia.Druga będzie się czuć wtedy oszukana.Przecież nie taki był układ.Chore,ale zdarza się nie tak rzadko.
ale widzisz tu luźne związki dzielą się na te w których jedna osoba się zakochuje a druga nie i na takie w których liczy się tylko dobra zabawa, no i trzeci chyba najrzadszy kiedy oboje się w sobie zakochują, niestety ale pierwsza wersja występuje najczęściej, druga opcja jest najlepsza, a trzeci no to już dość rzadki przypadek [osobiście się jeszcze nie spotkałem z nim], większość ludzi zgadza się na ten 'wolny związek' licząc że ta druga osoba jednak po paru skokach w bok będzie jednak chciała związać życie z nim/nią i godzą się na to tylko z nadzieją na regularny związek [głupota] skoro wiadomo że luźne związki się rozpadają to po co oni się godzą, jak by postawili sprawę jasno to często jednak by doszło do 'trwałego związku' bez skoków w bok
Nie chciałbym zbytnio "zamulać" dyskusji, ale przecież "Luźne związki", jako termin, to zaprzeczenie samo w sobie - jak np. "rozwiązany węzeł"... Najbliższe temu, co piszecie są po prostu znajomości (układy) nastawione czysto na seks. Wcale ich nie potępiam, bo sam w takich brałem udział i było świetnie. Tyle, że nigdy nie nazwałbym takich układów związkiem, bo nic mnie z drugą strona nie wiązało poza kwestią (np. telefon): "pójdziemy coś zjeść, a potem do mnie?" albo "robimy to, co wczoraj?"... W sytuacji gdy pojawia sie zaangażowanie emocjonalne - "luźny związek" ginie... Jest tak, jak napisała Wena, którejś stronie zaczyna zależeć żeby z tą druga spędzić "spory kawałek swojego życia"... Dla mnie (podkreślam: DLA MNIE) jednym z warunków "związku" jest to, że nie wyobrażam sobie swojej partnerki z nikim innym, ani siebie z żadna inną.
Ja uważam ze seks bez zobowiazan jest czytsa przyjemnoscia. Ostatnio kolezanka polecila mi serwis http://www.luzne-zwiazki.pl gdzie znalazlam wiele ciewkawych osob.
WhYdOC napisał(a):Najbliższe temu, co piszecie są po prostu znajomości (układy) nastawione czysto na seks. Wcale ich nie potępiam, bo sam w takich brałem udział i było świetnie. Tyle, że nigdy nie nazwałbym takich układów związkiem, bo nic mnie z drugą strona nie wiązało poza kwestią (np. telefon): "pójdziemy coś zjeść, a potem do mnie?" albo "robimy to, co wczoraj?"
Tylko właśnie ty piszesz tutaj o układzie, a wolny [otwarty] związek to znaczy że można się 'puszczać', ale oficjalnie jest się z jedną osobą. Gdy dochodzi do pytania "masz kogoś?" bez chwili zastanowienie odpowiadamy "tak", na wszystkich towarzyskich imprezach pojawiają się te osoby razem, wszyscy znajomi i nawet spora część rodziny wie że ta dwójka jest parą. Otwartość [wolność] znaczy że można sypiać [zazwyczaj jednorazowo] z innymi. Hmm... po zastanowieniu się jestem przeciwnikiem otwartych związków, za to jestem zwolennikiem układów jakie opisał WhYdOC ale z tylko jednym małym zastrzeżeniem te układy nie mogą trwać za długo, bo w końcu i tak jednej ze stron zacznie za bardzo zależeć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p