pobierz plik w całości
Podajcie 5 cech,które sprawiają , że mężczyzna , który je posiada ,może zdobyć Wasze serca (i
nie tylko)
-rozsądny, -wesoły, -wyrozumiały, -dbający o higienę, -zaradny.
[ Komentarz dodany przez: Taifun: 2007-06-06, 22:50 ] Tak na marginesie "nie" z przymiotnikami piszemy razem
Ale ,,nie tylko,, nie jest przymiotnikiem
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 21 cze 2007, o 00:21 przez Wena, łącznie edytowano 3 razy
- podobne poczucie humoru
- błyskotliwy, inteligentny (a najlepiej taki hot geek )
- ma zdanie o wielu sprawach, potrafi coś na ten temat powiedzieć
- dba o siebie (ale raczej chodzi mi tu o ćwiczenia, a nie metoseksualizm )
- dodatkowa cecha, która wg mnie jest extrahot: blizna w odpowiednim miejscu
Ostatnio edytowano 1 maja 2007, o 21:59 przez HeroSHI, łącznie edytowano 1 raz
1. rozgadany
2. wyluzowany ( ale poważny w sytuacjach wymagających powagi )
3. obyty w świecie 4. powinien być romantyczny, ale też bez przesady 5. silny ( żeby wzbudzał u mnie poczucie bezpieczeństwa )
to tyle w sumie ... jeśli jest tu taki mężczyzna - niech do mnie napisze bo ja niestety jeszcze takiego nie znalazłam
No popatrz Iris i znalazł się Twój ideał a skromnośc to jego najlepsza cecha A jeśli chodzi o mnie to:
-oczywiscie powinien mieć poczucie humoru
-mądry, inteligentny
-opiekuńczy
-troche marzyciel
-wie czego chce
"The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams"
stanowczy, ale nie narzucający się
inteligentny, ale nie przemądrzały
schludny, ale nie spędzający pół dnia w łazience
słowny, ale nie szczery do bólu
wszechstronny, ale nie zainteresowany innymi kobietami
no i przystojny, ale to już sprawa indywidualna bo każdy ma inny gust
Więc może w końcu ja się wypowiem ( jesli w ogóle kogoś miałoby to interesować )
- inteligentny ( nie ma to jak chłopak, który ma zawsze coś mądrego do powiedzenia )
- z poczuciem humoru
- z charakterkiem ( żeby sobie nikt nie pomyślał, że lubię wrednych. miły lecz z charakterkiem, mam nadzieję, że wiecie o co chodzi )
- spontaniczny, opiekuńczy itd. czyli to co powinien mieć w sobie każdy chłopak
Nie są to jakieś specjalne kryteria, ponieważ tak się tylko mówi i nasza wyobraźnia potrafi sobie wyimaginować obraz idealnego chłopaka, co nie zawsze musi się równać z prawdą... Tzn, wiecie o co chodzi,chyba
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
piotrek363337 napisał(a):że spełniam pare warunków
a dokładnie to których ?
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
- inteligentny - zabawny - dbający o siebie (metrrrrrrrrro ^^ ) - taki przy którym miałabym poczucie bezpieczeństwa - wszechstronny (jeśli chodzi zarówno o umiejętności jak i o zainteresowania)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p