How I Met Your Mother sezon 5 news
Post edytowany: dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo.
Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.

Wczoraj w The Paley Center for Media w Beverly Hills obsada sitcomu ''How I Met Your Mother'' świętowała setny odcinek tego serialu. Zobaczcie zdjęcia. (AKTUALIZACJA 10:42)
Jubileuszowy odcinek ''Jak poznałem waszą matkę'' widzowie stacji CBS zobaczą 11 stycznia. Tutaj dowiecie się więcej na jego temat, a tutaj zobaczycie wideo z jego zapowiedzią.
"How i Met..." z najlepszym wynikiem w sezonie
Stacja CBS zdominowała w poniedziałek serialowe pasmo w amerykańskiej telewizji. Pod nieobecność "House" świetnie poradziło sobie "HIMYM" osiągając najlepszy wynik w obecnym sezonie.
10.52 mln (4.0) widzów oglądało wczorajszy odcinek "How i Met Your Mother".
Dawno nie patrzyłem na staty serialu, ale myślałem, że w granicach 6mln skoro mają w planach 6i7 sezon... 10mln jak na serial komediowy, mało znany to bardzo dobrze...
Razem z TBBT i TAAHM to najważniejsze pozycje z poniedziałkowej ramówki CBS. A szanse na nowy serial są bardzo duże z czego się ciesze. Dla mnie ten serial może trwać i trwać. Tak przy okazji - ostatnio większy wynik HIMYM osiągnęło 2 marca więc można się tylko cieszyć z oglądalności 
HIMYM nie jest aż tak znane, bo za dużo o nim nie słysze w necie, o TAAHM piszą więcej, nawet swoją stronę ma... Jak dla mnie również Jak poznałem może trwać tyle co Przyjaciele i więcej, bo serial jest nowocześniejszy, wybierają niezłe nowe laski Tedowi (a Barney zazdrosny
), i można to ciągnąć ile się da, bo pomysł napewno nie brak, a skoro taka oglądalność to widocznie nie tylko ja tak lubie serial
W sumie ulubiona komedia, a po niej zaraz Chuck i TBBT 
niektóre się skończyły sezony, a nie ktore przerwy, ale to +4 seriale
a Ty to chyba każdy nowy serial łapiesz, jaką masz na to metodę
no ale najlepsze oglądam
HIMYM: uczucie, które na nowo odżyje?
2010-03-03 14:42:04
How I Met Your MotherProducenci "How I Met Your Mother" są wyraźnie na fali i kokietują fanów przeciekami kontrolowanymi z planu. Najnowszy mówi o tym, że wkrótce dojdzie do niewinnego flirtu, który odrodzi uczucie między dwójką bohaterów.
O którą parę z przeszłości chodzi? Tego oczywiście producenci "HIMYM" nie zdradzą, a możliwości jest naprawdę wiele... Robin i Barney? Robin i Ted? Ted i Stella? A może Ted i ktoś inny?
Macie swoje propozycje i oczekiwania?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości