pobierz plik w całości
Heroes to serial o ludziach rozsianych po całym świecie posiadających nadludzkie umiejetności. Kiedy je odkrywaja, pragną poradzić sobie ze zmianami które wniosły w ich życie. Mieszkają w różnych częściach świata i w większości się nie znają lecz z czasem ich życiowe drogi zaczynaja się ze sobą splatać. Działania pewnego nałkowca pragnącego znaleźć ludzi o nadludzkich umiejętnościach sprawiają, że sprawy się jeszcze bardziej komplikują. Z czasem superludzie muszą stać się superbohaterami bowiem ich przeznaczeniem jest uratować świat ...
W skład tej niezwykłej grupy superbohaterów wchodzą; Peter Petrelli - 30-letni pielęgniarz wierzący, iż potrafi latać, w rzeczywistośći absorbuje umiejetności ludzi z którymi przebywa, Isaac Mendez - 28-letni ćpun potrafiący malować na haju zdarzenia z przyszłości, Niki Sanders - 33-letnia tancerka z Las Vegas, która potrafi zrobić niezwykłe rzeczy z lustrami, Hiro Nakamura - 24-letni Japończyk, fan komiksów, który potrafi dosłownie zatrzymać czas a nawet przenieść się w czasie, D.L. Hawkins – 31-letni pacjent szpitala psychiatrycznego, który potrafi przechodzić przez ściany, Matt Parkman – policjant, który potrafi usłyszeć myśli innych ludzi, Claire Bennet – 17-letnia cheerleaderka, potrafiąca sama uleczyć swe ciało a nawet uniknąć śmierci.
Pozatym poznajemy też losy Nathan Petrelli brata Petera który naprawdę potrafi latać, Mohindera Suresha syna zmarłego profesora który przejmuje jego badania i zastanawia sie co robic dalej a także tajemniczego zabójcy który poluje na ludzi posiadających super zdolności i rozcina im czaszki.
Obecnie na kanale NBC emitowana jest premierowa seriia serialu w poniedziałki o 21:00.
Obsada:
Noah Gray-Cabey - Micah Sanders Milo Ventimiglia - Ethan Greg Grunberg - Matt Parkman Tawny Cypress - Simone Deveraux Hayden Panettiere - Claire Bennet Adrian Pasdar - Nathan Petrelli Ali Larter - Niki Sanders Leonard Roberts - D.L. Hawkins Sendhil Ramamurthy - Mohinder Suresh Santiago Cabrera - Isaac Mendez Masi Oka - Hiro Makamura
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Jak z opisu wyczytałem to przypomina to trochę X-Men Kiedyś będzie trzeba spróbować skoro wzyscy tak to zachwalają. Jak skończę 24 Godziny to sprawdzę, a jestem na 4 odcinku pierwszego sezonu ;]
Właśnie obejrzałam dwa pierwsze odcinki na TVP1 i jestem po wielkim wrażeniem.Nie przesadzaliście pisząc że to jeden z lepszych seriali Co do tego mam pewność zapowiada się nie źle ciekawa jestem co będzie dalej
Ostatnio edytowano 17 maja 2007, o 22:24 przez Guśka, łącznie edytowano 1 raz
Jak feniks z popiołu wstanę Odrodzę się By wnieść w twoje życie zamęt...... http://zibi.blogabet.com/
Jestem mniej więcej na bieżąco z amerykańskimi premierami tego serialu i moge powiedzieć tyle że serial początkowo wciąga , a później jego jakość spada i tylko co któryś odcinek jest coś wart , ostatni powalił mnie na kolana 20-ty , naprawde ciekawy. Ale takie spadki akcji to norma.
Jeśli chcesz coś w klimatach Heroes to sprawdź 4400, a jak coś innego to warto obejrzeć Prison Break, Jericho, 24, Battlestar Galactica, Chuck, Dexter, Kyle XY, Moonlight albo Supernatural. Musisz tylko odpowiedzieć na pytanie co cię kręci.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p