Ogłoszenia
Najlepszy serial wszech czasów - rankingi i głosowanie - głosuj
Pobieraj seriale z sieci - download
Jaki serial polecasz? - napisz
Najlepsze seriale Wg filmweb.pl - zobacz
Zobacz kto zdobył Złote Globy 2009
Wciąż czekam na jakiś konkretny zwiastun. Chyba każdy serial ma już jakieś promo z nowymi scenami, a producenci GA wciąż mydlą nam oczy czymś takim
W trakcie: The Simpsons (s11), The Office (s6), Grey's Anatomy (s6), Desperate Housewives (s6), Lost (s6), House M.D. (s6), Bones (s5), Skins (s4), Ugly Betty (s4), Private Practice (s3), The Big Bang Theory (s3), Gossip Girl (s3), 90210 (s2), How I Met Your Mother (s2), Modern Family (s1), Cougar Town (s1), Glee (s1), Eastwick (s1), The Vampire Diaries (s1), Mercy (s1), The Good Wife (s1), Community (s1), Rome (s1)
Jesteś uploaderem? Dlaczego hostujesz pliki na rapidshare skoro hotfile oferuje wysokie stawki za pobieranie twoich plików!
Obecnie wszyscy przechodzą na hotfile z prostej przyczyny. Zamiast punktów możesz zbierać prawdziwe pieniądze. Ponad 10$ za 1000 pobrań. Mało? Przekonaj się sam i dorabiaj jako uploader serwisu hotfile.com - więcej informacji
Oba zwiastuny są takie same . Chyba ten drugi to miał być taki:
Jak by nie było to jest już coś. Zastanawia mnie kim jest ten ranny mężczyzna. Wygląda trochę jak Derek. I czy kobieta krzycząca "Noooo" to Meredith? Nie jestem przekonana. No i Rose
Spoiler:
Na szczęście, zgodnie z tym co pisała Kristin z E!Online, Rose wcale nie jest w ciąży z Derekiem, a premierowy dwugodzinny odcinek ma być ostatnim z jej udziałem
W trakcie: The Simpsons (s11), The Office (s6), Grey's Anatomy (s6), Desperate Housewives (s6), Lost (s6), House M.D. (s6), Bones (s5), Skins (s4), Ugly Betty (s4), Private Practice (s3), The Big Bang Theory (s3), Gossip Girl (s3), 90210 (s2), How I Met Your Mother (s2), Modern Family (s1), Cougar Town (s1), Glee (s1), Eastwick (s1), The Vampire Diaries (s1), Mercy (s1), The Good Wife (s1), Community (s1), Rome (s1)
Ciekawe dlaczego i w ilu odcinkach jeszcze będzie... No i kto zajmie jej miejsce... Ehh, GA mi się sypie. Co prawda jej nie lubiłem jakoś znacząco, ale była kardio.
No i ciekaw jestem tylko kto teraz będzie jakimś tam nowym asystentem... A skoro dopiero w przeciągu tygodnia ją zwolnili, to oni nagrywają te odcinki z tygodnia na tydzień... Pewnie gdyby nie ten strajk w zeszłym roku to by był jakiś zapas, a tak to dupa.
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, fileupload, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, odsiebie.com, megashares, peb.pl, filefactory, hotfile
znajdziesz tutaj napisy, odcinki seriali, soundtrack
formaty: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
oraz takie seriale jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com,ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p